Το χειμωνιάτικο καιρικό σκηνικό έφερε χιόνια στα ορεινά της Εύβοιας και ήδη χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής στα χωριά Σέτα και Στενή, ενώ οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη.

Έτσι, το σύνολο των δυνάμεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των δήμων έχουν τεθεί σε επιφυλακή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν προβλήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε το έκτακτο συντονιστικό όργανο υπό τον συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργου Κελαϊδίτη. Έγινε ενημέρωση για την ένταση των φαινομένων, ιδιαίτερα από αύριο το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης.

Διαβάστε ακόμα: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας

Με απόφαση τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά τη μεταφορά μαθητών, δασκάλων, καθηγητών κ.λπ.

Επίσης, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ θα είναι σε επιφυλακή καθόλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας για τη γρήγορη αντιμετώπιση των ζημιών που πιθανόν να προκύψουν.

Μηχανήματα έργου του δήμου αλλά και μισθωμένα από τον δήμο και την Περιφέρεια θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία που θα απαιτηθεί ώστε οι δρόμοι μας να παραμείνουν ανοιχτοί.