Δεν σταματούν οι μαρτυρίες και οι αποκαλύψεις για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κώστα Πολυχρονόπουλο, που ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ.

Παραμένει στη δίνη των αποκαλύψεων, με τον ίδιο να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις με γραπτή του δήλωση, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή αναφορά στον τζόγο, την ώρα που ναφορές στενών συνεργατών αλλά και φίλων του, «δίνουν τροφή» για νέα σχόλια.

Aνθρωπος που γνώριζε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τόνισε: «Εγώ τον ήξερα, πήγαινα εκεί σε ένα μαγαζάκι, στο μαγαζί αυτό ερχόταν με μία κατσαρόλα με αλουμινόχαρτο με μία τρύπα, το είχε κάνει σαν κουμπαρά και έριχνε λεφτά ο κόσμος εκεί μέσα. Έβγαινε με μία κατσαρόλα στην αρχή και ζήταγε λεφτά ότι μέσω αυτού που έχει το μαγαζί, για έναν άνθρωπο, για έναν φίλο του που έχει πρόβλημα. Την άλλη μέρα, για έναν φίλο του, πάλι που είχε ατύχημα, μετά για έναν φίλο του που ήταν στο εξωτερικό και είχε πάλι πρόβλημα. Στην αρχή βάζαμε και εμείς κανένα ψιλό. Έτσι μετά είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά στη συνέχεια. Τον είχαμε πετύχει μετά που βγήκε έξω σε αυτόν που είχε το μαγαζί και λέει: ‘’αν μου δώσεις το αμάξι, θα σου δώσω εγώ βενζίνη, θα σου βάλω εγώ’’.

Μαρτυρία για Κώστα Πολυχρονόπουλο: "Ζήταγε μετά από τον κόσμο λεφτά για ενοίκια"



«Έλεγε για έναν φίλο του που έχει χτυπήσει, είναι στο νοσοκομείο. Μετά μας έλεγε: ‘’ένας φίλος μας είναι στο εξωτερικό, μαζεύουμε λεφτά’’ και τέτοια πράγματα. Μετά τον βλέπαμε σε ένα κτίριο, μετά είχε ξεκινήσει και καλά να μαγειρεύει, τότε που ξεκινούσε τον άλλο άνθρωπο. Τον βλέπαμε εκεί σε ένα κτίριο, μάζευε, όσους μπορούσε εκεί πέρα και καλά να μαγειρεύουν για να δίνουνε στον κόσμο, στους φτωχούς, σε αυτούς που δεν έχουν λεφτά και ζήταγε μετά από τον κόσμο λεφτά για ενοίκια», πρόσθεσε.

Όπως είπε, τους δημιουργούσε απορία το γεγονός πως ζητούσε τόσα χρήματα αλλά τον είχαν διώξει από συγκεκριμένο χώρο ενώ έλεγε πως δεν έχει ρεύμα.

«Ο κόσμος τον βοηθούσε και μοίραζε σκέτο ρύζι με μακαρόνια με σάλτσα. Λέγαμε: ‘’αφού τόσα λεφτά ζητάει, βγάλε και κανένα κρέας να φάει ο κόσμος, όχι μόνο μακαρόνια με σάλτσα’’. Στο Facebook τον παρακολουθούσαμε, στα social ότι ζητούσε λεφτά γιατί δεν έχει ρεύμα και λέγαμε που πάνε τα λεφτά που δίνει ο κόσμος αφού ζητάει τόσα λεφτά. Μετά τον είχανε διώξει από εκεί. Αναρτούσε στα social – στο facebook συγκεκριμένα – ότι είχε βρει έναν χώρο κάπου στον Κεραμικό ότι ‘’βρήκαμε χώρο, ζητάμε τόσα λεφτά, χρειαζόμαστε για τα ενοίκια, βάλτε λεφτά» και μετά έλεγε: «έχει μαζευτεί το ποσό’’. Τελικά τον είχαν διώξει από εκεί, έφυγε και από εκεί. Αφού είχαν μαζευτεί τα λεφτά πώς τον είχαν διώξει από εκεί;».