Οι λογαριασμοί που χρησιμοποιήθηκαν από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο για δωρεές που αφορούσαν τον «Άλλο Άνθρωπο» έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος. 

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Νέα αποκάλυψη για τον "Άλλο Άνθρωπο" - "Έπαιζε online καζίνο και τηλεφωνούσε σε γραμμές 090"

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, που ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ, παραμένει στη δίνη των αποκαλύψεων, με τον ίδιο να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις με γραπτή του δήλωση, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή αναφορά στον τζόγο.

Παράλληλα ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διαχειριζόταν ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο του Live News του MEGA:

Στο επίκεντρο των ερευνών οι λογαριασμοί που χρησιμοποίησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για τον "Άλλο Άνθρωπο"

Συνολικά, όπως μετέδωσε το Live News, οι λογαριασμοί που ελέγχονται από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος είναι τέσσερις και ανήκουν σε δύο συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, Άννας Κανδύλη, από το 2020 έως την περίοδο που ολοκληρώθηκε η έρευνα της Αρχής διακινήθηκε από αυτούς του λογαριασμούς πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ενώ 600.000 ευρώ φαίνεται να μπήκαν σε παικτικούς λογαριασμούς στο όνομα του Κώστα Πολυχρονόπουλου.

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος είχε δηλώσει πως ο λόγος που έμπαιναν σε αυτούς τους λογαριασμούς ήταν για να μπορεί να γίνει ανάληψη περισσότερων μετρητών, καθώς στους άλλους δεν μπορούσε να γίνει λόγω ορίου.

Ωστόσο, από την έρευνα που έκανε η Αρχή προκύπτει πως από τους παικτικούς λογαριασμούς δεν έχουν γίνει αναλήψεις αυτών των χρημάτων.

Η "συγγνώμη" του Πολυχρονόπουλου

Σημειώνεται ότι μετά τη θύελλα των αποκαλύψεων, ο ίδιος με μια προσωπική ανάρτηση έθεσε εαυτόν εκτός κοινωνικής κουζίνας μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη».

Επιπλέον, στο στόχαστρο είναι και τα άτομα –η μητέρα, η γυναίκα του, και άλλα 2 συγγενικά πρόσωπα– που είχαν δώσει τους λογαριασμούς τους και κατετίθεντο τα χρηματικά ποσά.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή Live News που αφορούσε τον Κώστα Πολυχρονόπουλο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μία φωτογραφία από το 2019, η οποία απεικονίζει τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη, λέγοντας πως ο κ. Πολυχρονόπουλος πολλές φορές δεν πήγαινε μόνος του στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών αλλά μαζί με μία κυρία.

Ποια είναι η ξανθιά γυναίκα

Η ξανθιά γυναίκα είναι η σύντροφός του και ανήκει στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο.

Στη φωτογραφία που παρουσίασε το LIVE NEWS φαίνεται η γυναίκα να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον κ. Πολυχρονόπουλο και να παίζει και εκείνη «φρουτάκια».

Η συγκεκριμένη γυναίκα τον βοηθούσε στη δράση του, με αποτέλεσμα να προκύπτει το ερώτημα εάν και τα χρήματα τα οποία έπαιζε και εκείνη στα παιχνίδια προέρχονταν από τον «Άλλο Άνθρωπο».

Η παρουσία του κ. Πολυχρονόπουλου σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών επιβεβαιώνεται από έρευνα του LIVE NEWS σε αρμοδίους για την κίνηση των παικτών που δίνουν παρουσία σε τέτοια καταστήματα, καθώς έχουν υπάρξει καταγραφές.