Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, την ώρα που οι Αρχές «ξεψαχνίζουν» τους τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε. Τελευταία εξέλιξη της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Live News του Mega, που επικαλείται μαρτυρία συγχωριανού του, ο «Άλλος Άνθρωπος» σκόπευε να αγοράσει οικόπεδο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ροβιατά Ηλείας.

Διαβάστε σχετικά με το θέμα: "Ο Άλλος Άνθρωπος": Νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο - Τζόγαρε έως και 10.000 ευρώ

Ο "Άλλος Άνθρωπος" Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σκόπευε να αγοράσει οικόπεδο στο χωριό του, σύμφωνα με συγχωριανό του


«Επειδή δεν είχε εδώ περιουσία, ήθελε να βρει ένα χωραφάκι, απ' ό,τι έλεγε, μήπως έφτιαχνε κάποιο λυόμενο, αλλά ήθελε κάτι φθηνό, δεν ήθελε ακριβό, γύρω στα 10 χιλιάρικα, κάπου εκεί. Να έχει ένα σπίτι στη Ροβιάτα, του άρεσαν τα ζώα, να έχει τις κότες του έλεγε, να έρθει εδώ κάποια στιγμή», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν έδειχνε ότι έχει άνεση οικονομική και θα του έλεγες "βρήκα ένα με 15", σου είχε πει μέχρι ένα πλαφόν έως 10 χιλιάρικα. Δεν σου είχε πει παραπάνω, που σημαίνει ότι δεν είχε μεγάλη ευχέρεια χρημάτων. Επειδή ξέρει δηλαδή ότι οι τιμές εδώ είναι 1,5-2 χιλιάδες το στρέμμα, σου λέει να έχω 5 στρέμματα να φτιάξω ένα σπίτι».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyttybzmzr7l)

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν ανέφερε πως το ήθελε για τον «Άλλο Άνθρωπο» ή για δική του χρήση, ο κάτοικος της Ροβιατάς απαντά:

«Ναι, για δική του, για δική του. Να έρχεται δηλαδή στο χωριό, που του άρεσε το χωριό μας και να έχει ένα τροχόσπιτο σε ένα χωραφάκι να μένει γιατί τον φιλοξενούσαν εδώ πολλοί φίλοι που τον ήξεραν και τον φιλοξενούσαν».

Εθελοντής στον "Άλλο Άνθρωπο": Έπαιζε φρουτάκια, μου ζήτησε λογαριασμό και υποσχέθηκε μερίδιο

Καταγγελία για το πάθος του Πολυχρονόπουλου για τον τζόγο αλλά και τους περίεργους χειρισμούς του όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων για τον «Άλλο Άνθρωπο» έκανε νωρίτερα πρώην εθελοντής της δομής.

«Τον γνωρίζω από την πρώτη δομή που είχε, από το 2012. Και ο ίδιος και η πρώην σύντροφός του είναι άρρωστοι (σ.σ.: με τον τζόγο). Έχουν γυρίσει όλα τα καζίνο στην Αθήνα και στην επαρχία περισσότερο για να μη φαίνονται. Περισσότερο στη Γλυφάδα και το Αιγάλεω. Έπαιζε φρουτάκια παρά χαρτιά και ρουλέτες. Το αγαπημένο του ήταν τα "επτάρια"», είπε αρχικά ο πρώην εθελοντής στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος «έπαιζε αρκετά, κάθε μέρα ήταν εκεί. Ερχόταν το πρωί στην κοινωνική κουζίνα για να μιλήσει με κάνα δημοσιογράφο και κάνα σχολείο και ερχόταν ξανά μετά από τέσσερις ημέρες. Κανείς δεν ήξερε τα βήματά του, μόνο οι κολλητοί του, όλα τα λεφτά προορίζονταν για την κοινωνική κουζίνα».

Περιγράφοντας πώς ο «Άλλος Άνθρωπος» διαχειριζόταν τα χρήματα που συγκεντρώνονταν, είπε ότι «είχε σε πολλά μαγαζιά, σε καφετέριες ή στο θέατρο της γυναίκας του κουτιά που τα γέμιζαν καθημερινά και αυτά ήταν για την κοινωνική κουζίνα που ποτέ δεν δηλωνόντουσαν. Κανείς δεν ήξερε πόσα χρήματα είχε το κάθε κουτί. Ο ίδιος έπαιρνε τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα τα έδινε στους εθελοντές, τα χοντρά τα κρατούσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο πρώην εθελοντή, «πριν βάλουν λογαριασμό στη μάνα και τον κουνιάδου του, υπήρχαν άλλα 4-5 άτομα που είχαν βάλει τους λογαριασμούς τους. Και εμένα μου είχε προτείνει να το κάνω. Μου είχε πει αν είσαι καθαρός να βάλουμε τον λογαριασμό σου στη σελίδα στο facebook και "εσύ θα βγάζεις το μερίδιό σου" κι εγώ δεν δέχθηκα επειδή πονηρεύτηκα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cytmlyhtktu9)