Πρώην εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μίλησε στο Live News του MEGA, αποκαλύπτοντας πως γίνονταν δωρεές ρούχων και εκείνοι τα πωλούσαν, ενώ τα τρόφιμα... τα έπαιρναν σπίτι τους.

Διαβάστε σχετικά: "Άλλος Άνθρωπος": Διενέργεια έρευνας για εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος αποφάσισε η Εισαγγελία

Αναφορές στενών συνεργατών αλλά και φίλων του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δίνουν τροφή για νέα σχόλια και διατηρούν την υπόθεση ψηλά στην επικαιρότητα.

Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος, που ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ, παραμένει στη δίνη των αποκαλύψεων, με τον ίδιο να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις.

Πρώην εθελόντρια στον "Άλλο Άνθρωπο" αποκαλύπτει πως γίνονταν δωρεές ρούχων και οι συγγενείς του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου τα πωλούσαν

«Μαζί με τον γαμπρό του κυρίου Πολυχρονόπουλου, ήταν η αδελφή του κυρίου Πολυχρονόπουλου που ξεκαθάριζε τα ρούχα με τα καρτελάκια γιατί μάλλον τα πουλούσαν τα ρούχα. Κάπου τα έδιναν ή σε πάγκο τα πουλούσαν ή σε κάποιο μαγαζί. Εγώ τακτοποιούσα τα τρόφιμα, τα οποία ξεχείλιζαν οι αποθήκες και οι χώροι που είχαμε από τα τρόφιμα που έστελναν οι άνθρωποι. Αυτά που μαγειρεύαμε έξω μη φανταστείτε, όσπρια, μακαρόνια, τα υπόλοιπα δεν πήγαιναν πουθενά. Τα υπόλοιπα πήγαιναν στο σπίτι τους. Με το που ερχόντουσαν πράγματα με ποτά ή άλλα πράγματα, τρόφιμα που άξιζαν τον κόπο, βότανα και τέτοια, τα φόρτωναν αυτοί στα σακίδια τους, ο κύριος Κώστας, η αδελφή του, ο γαμπρός του και 1-2 άτομα που ήταν εκεί», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyunzyyzbajt)

«Μπήκε μία κοπέλα και φαινόταν άνθρωπος που δεν έχει, είναι φτωχός. Παρακάλεσε να της δώσουν ένα πακέτο μακαρόνια και σάλτσα ντομάτας να μαγειρέψει για το παιδί της, όλοι αδιαφορούσαν, σαν να μην υπήρχε η κοπέλα.  Γυρίζει και λέει "εντάξει, μωρέ, δώσε της ένα πακέτο μακαρόνια και μία σάλτσα τώρα να τελειώνουμε, να φύγει από εδώ μέσα". Γυρίζει η κοπέλα και λέει στην αδελφή του κυρίου Κώστα: "Μήπως περισσεύει καμία μπλούζα και για εμένα;" και της λέει: "Όχι, όχι, όλα αυτά είναι για τους πρόσφυγες, για εσάς δεν υπάρχει τίποτα". Αυτός είναι ο άνθρωπος, ο φιλάνθρωπος».