Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Ανδραβίδα Ηλείας. Συγκεκριμένα, ένας 14χρονος χτύπησε συμμαθητή του εντός του σχολείου, με τα υπόλοιπα παιδιά να κοιτούν, να γελούν και να βιντεοσκοπούν το περιστατικό κακοποίησης που υπέστη ο ανήλικος.

Σύμφωνα με το patrisnews, όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Γυμνάσιο της Ανδραβίδας Ηλείας, όταν -όπως αποκάλυψε η μητέρα του θύματος μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς»- ο γιος της δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή του για μια «ασήμαντη αφορμή»…

«Του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο, ο γιος μου δεν αντέδρασε, έφαγε ξύλο… Κάποια άλλα παιδιά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια το μοίρασαν στα social media…», τόνισε στην «Π» η μητέρα του 14χρονου μαθητή, η οποία καταγγέλλει τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση του σχολείου για αδιαφορία…

Σοκ στην Ηλεία: «Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα», λέει η μητέρα του

«Ο διευθυντής και οι δύο καθηγητές που ήταν στο διάλειμμα δεν βοήθησαν το παιδί μου… Ο διευθυντής δεν με ενημέρωσε καν για το συμβάν… Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα… Ο γιος μου γύριζε στο προαύλιο με τον πάγο στο πρόσωπο και κανείς δεν του έδωσε σημασία… Όλοι ήταν αδιάφοροι και δεν με ειδοποίησε κανένας από το σχολείο…», υποστηρίζει η μητέρα του θύματος, που παραμένει σοκαρισμένη από το συμβάν και ζητεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι -που, όπως τονίζει, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούν πρόβλημα στη σχολική κοινότητα.

Διαβάστε ακόμη: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στην Καλλιθέα από ανηλίκους: "Γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε"

«Όταν ήρθε το παιδί μου χτυπημένο στο σπίτι, τρόμαξα… Έφυγα από το σπίτι και πήγα να βρω τους γονείς των παιδιών για να ζητήσω εξηγήσεις… Εγώ έχω πάει και στην Αστυνομία… Θέλω να τιμωρηθούν αυτά τα παιδιά, γιατί έχουν δημιουργήσει ξανά προβλήματα στο σχολείο…», είπε η μητέρα.

Η μητέρα του 14χρονου κάνει λόγο για ένα προσχεδιασμένο περιστατικό και δηλώνει ότι «όλο αυτό το είχαν στήσει, είχαν σχεδιάσει να πάρουν το παιδί στο πίσω μέρος του σχολείου, να το χτυπήσουν και να το τραβήξουν βίντεο». Ο 14χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τη μητέρα του πλέον να ακολουθεί τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η εφημερίδα «Πατρίς» επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου στην Ηλεία, ο οποίος δήλωσε πως δεν επιθυμεί -στην παρούσα φάση- να τοποθετηθεί, επικαλούμενος την καλύτερη ενημέρωση που πρέπει να έχει για το συγκεκριμένο θέμα.