Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου από συμμαθητές του εντός του σχολείου στην Ανδραβίδα Ηλείας. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού, που έδειραν δύο συμμαθητές του στο σχολείο και τραβούσαν βίντεο μίλησε στον ΑΝΤ1.

Σημειώνεται πως το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή στην Ανδραβίδα Ηλείας και η μητέρα περιγράφει πώς ξεκίνησε η διαμάχη των δυο άλλων παιδιών με τον γιο της.

«Είχε ξεκινήσει  μια παρεξήγηση με ένα άλλο μαθητή σε μια εκδρομή είχαν λογομαχίες και το παιδί μου δέχτηκε απειλές. Την Παρασκευή την τέταρτη ώρα είχε διάλειμμά το παιδί μου και οι άλλοι δυο είχαν σχολάσει. Το πήγαν στην πίσω πλευρά του σχολείου, το έδερναν και τραβούσαν βίντεο» είπε αρχικά η μητέρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyxs0iyna9z5)

Ανδραβίδα Ηλείας: «Ήρθε το παιδί, μου είπε τι έγινε, το κατήγγειλα  στην αστυνομία και το είπα στον διευθυντή»

Η μητέρα συνέχισε λέγοντας για την ελλιπή ενημέρωση που είχε από το σχολείο: «Οι καθηγητές πήγαν και ήταν χτυπημένο, το είδαν έβαλαν πάγο αλλά δεν με ενημέρωσε κανένας καθηγητής, κανένα μαθητής. Ήρθε το παιδί, μου είπε τι έγινε, το κατήγγειλα  στην αστυνομία και το είπα στον διευθυντή πήγα και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μου είπαν ότι οι μαθητές θα έχουν την τιμωρία που αρμόζει».

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στην Ηλεία: 14χρονος χτύπησε συμμαθητή του μέσα στο σχολείο - Τραβούσαν βίντεο και γελούσαν οι υπόλοιποι μαθητές

Να σημειωθεί πως στην κατοχή της η μητέρα έχει βίντεο που δείχνει ότι το περιστατικό συνέβη μέσα στο σχολείο: «Υπάρχει βίντεο ότι έγινε μέσα στο σχολείο, καθώς την ώρα που έγινε το παιδί μου είχε μάθημα. Αυτά τα παιδιά είχανε εμπλακεί ξανά και σε άλλες φασαρίες. Ένας καθηγητής με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: ''μας εκθέτετε με ψέματα''».

Όπως είπε ακόμη η μητέρα του παιδιού από την Ανδραβίδα Ηλείας, το παιδί της δεν έχει πάει στο σχολείο μετά το περιστατικό. «Το παιδί δεν πήγε στο σχολείο, καθώς δεν έχει την ψυχολογική κατάσταση. Τα υπόλοιπα παιδιά λένε ευχαριστώ, γιατί μας έσωσες από αυτά τα παιδιά. Τα άλλα παιδιά  που έδειραν τον γιο μου πήγαν στο σχολείο. Με τον έναν γονιό μίλησα, αλλά είπε ότι δεν έφταιγε το παιδί του».