Νέες αποκαλύψεις έρχονται για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και την εταιρεία που εμφανίζεται πρόεδρος η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, σημειώνεται μάλιστα, ότι ο ίδιος δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε για δικό του όφελος τα χρήματα αυτής της αλληλέγγυας δράσης.

Όπως αποκαλύπτει στο Live News ο αστυνομικός συντάκτης από το «Βήμα» και τα «Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει η αστική ΜΚΟ με την επωνυμία «Οι φίλοι του άλλου ανθρώπου». Η ΜΚΟ φέρει ως έδρα κτίριο στη Συγγρού και στο Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκονται δύο συγγενικά πρόσωπα του Κώστα Πολυχρονοπούλου.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, όμως, κανένας δεν είδε ή άκουσε τίποτα για τη συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε έρευνα στο συγκεκριμένο μέρος. Εκεί στεγαζόντουσαν παλαιότερα τηλεοπτικές παραγωγές και ήταν η έδρα της εταιρίας της αρχικής εταιρείας «Ανθρώπινες εκφράσεις».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πλευράς Πολυχρονόπουλου η συγκεκριμένη έδρα δημιουργήθηκε για τα δελτία αποστολής των σούπερ μάρκετ. Δελτία αποστολής κόβονται στην περίπτωση χονδρικής πώλησης ή για δωρεές. Έτσι, αυτό που αναμένεται να διευκρινιστεί ποια είναι από δωρεές και ποια έχουν αγοραστεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyywp19g2nw1)

Οι εικόνες που εξασφάλισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκλειστικά το MEGA, σε αυτό το κτίριο στον 5ο όροφο, όπου είναι η έδρα της εταιρείας είναι χαρακτηριστικές.

Οι τοίχοι είναι διαλυμένοι και κάτω υπάρχουν σκουπίδια. Δεν λειτουργεί το ασανσέρ. Και ο χώρος είναι σε πλήρες σκοτάδι σε ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο κτίριο.

anthropines_ekfraseis__1_
anthropines_ekfraseis__2_
anthropines_ekfraseis__3_

Οι διαμαρτυρίες παικτών ότι δε μπορούσαν να στοιχηματίσουν

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη που συγκέντρωσε μαρτυρίες παικτών από κατάστημα τυχερών παιγνίων ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο. Κι αυτό γιατί προκαλούσε προστριβές με άλλους παίκτες, γιατί ταυτόχρονα κρατούσε απασχολημένα πολλά μηχανάκια.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή του Ελληνικού που οι άλλοι θαμώνες διαμαρτύρονταν λόγω της συνήθειας του κ. Πολυχρονόπουλου να παίζει ταυτόχρονα πολλά παιχνίδια κρατούσε κατειλημμένα μηχανάκια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαθέσιμο μηχάνημα για άλλους παίκτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyyxtxb1g4op)