Σύσκεψη αγροτών της Φθιώτιδας με κλιμάκιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης στο Νέο Μοναστήρι, σε μια προσπάθεια συνεννόησης και αποκλιμάκωσης της έντασης στην οποία βρίσκεται ολόκληρος ο αγροτικός κόσμος τις τελευταίες ημέρες.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, στον χώρο της οποίας έφτασε και ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Κώστας Μπαγινέτας και Γιώργος Στρατάκος άκουσαν τους εκπροσώπους των αγροτών να τους λένε πως το μοναδικό πράγμα για το οποίο μπορούν να συζητήσουν, είναι τα κυβερνητικά μέτρα ανακούφισης από τη θεομηνία «Daniel». Κατά τα λοιπά, όπως είπαν, είναι πλήρως συντεταγμένοι με όσα αποφασίστηκαν στη χθεσινή πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας.

Έκλεισε και πάλι η Εθνική Οδός στην Αταλάντη - Παρόντες ο Μητροπολίτης Συμεών και ο δήμαρχος της Λαμίας


Εν τω μεταξύ, ξανάκλεισε για μία ακόμη φορά η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Σκάλας Αταλάντης, από αγρότες του μπλόκου της Ανθήλης που ανέβηκαν στον Εθνικό δρόμο στις 2 το μεσημέρι. 

Το μεσημέρι στο μπλόκο της εθνικής βρέθηκαν στο πλευρό τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών και ο δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr.

lamia-agrotes-mitropolitis-7-2-2024
lamia-agrotes-7-2-2024
lamia-agrotes-dimarxos-papaioannou-7-2-2024