Οι αγρότες από τις περιοχές της Λάρισας βρέθηκαν νωρίτερα το απόγευμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πλατύκαμπου. Στην κινητοποίησή τους οι αγρότες βγήκαν πεζοί και βρέθηκε μπροστά τους μπλόκο της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τόνοι.

Τελικά, έπειτα από συνεννοήσεις, οι αστυνομικοί άφησαν τους αγρότες να κλείσουν το ρεύμα Θεσσαλονίκη-Αθήνα της ΠΑΘΕ, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας έκλεισαν το άλλο. «Είμστε εδώ ξανά για το συμβολικό κλείσμο των δρόμων, ζητώντας η συνάντηση τη Δευτέρα (με τον πρωθυπουργό) να έχει αποτέλεσμα, με τη δικαίωση των αιτημάτων, ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε και να καλλιεργούμε», είπε, μεταξύ άλλων, εκπρόσωπος των αγροτών απευθυνόμενος στους συναδέλφους του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Μπλόκο του Πλατυκάμπου: Κλείνουν την Εθνική οι αγρότες
Μπλόκο του Πλατυκάμπου: Κλείνουν την Εθνική οι αγρότες (1)

agrotes_platikampos__1_
agrotes_platikampos__2_
agrotes_platikampos__3_
agrotes_platikampos__4_
agrotes_platikampos__5_
agrotes_platikampos__6_
agrotes_platikampos__7_
agrotes_platikampos__8_

Νωρίτερα, γύρω στις 15:30 αγρότες της Καρδίτσας συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε65, έχοντας συμπαράσταση και την αυτοκινητοπομπή μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας. Σύμφωνα με την ενημέρωση, στις 5 θα κάψουν -όπως και χθες- σανό και λάστιχα, ενώ την ίδια ώρα αγρότες θα συγκεντρωθούν για μπλόκα σε Πλατύκαμπο και Στεφανοβίκειο.




Φωτογραφίες & Βίντεο: larissanet.gr