Στην υπόθεση της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. τις μαρτυρίες για μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα που εθεάθησαν αμέσως μετά το περιστατικό.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του STAR,  από τον δρόμο, όπου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και δεν έχουν διαπιστώσει την κίνηση μοτοσικλέτας μετά την δολοφονία του επιχειρηματία. Άρα, στην ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι όντως υπήρξε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι καταθέσεις που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα πάντως δεν προσφέρουν κάτι ουσιώδες για την δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα, παρότι εκτιμάται ότι πρόκειται για υπόθεση στην οποία θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία από μαρτυρίες παρά από ευρήματα.

Σε επίπεδο ερευνών θεωρείται πολύ δύσκολο να υπάρξουν ευρήματα και λόγω του σημείου όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση κατά του επιχειρηματία, αλλά και λόγω της πυρκαγιάς στο αυτοκίνητο.

Από την Δίωξη Ναρκωτικών δεν έχουν επίσης μέχρι στιγμής, όπως υποστήριξαν αλβανικά ΜΜΕ, επιβεβαιώσει τη σχέση του θύματος με τον «Θύμιο» που δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Παλαιό Φάληρο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz0samxov04h)

Χρήστος Γιαλιάς: Μετά την κηδεία οι καταθέσεις από την οικογένεια

Οι Αρχές αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από τα πιο στενά μέλη της οικογένειάς του επιχειρηματία μετά την κηδεία, αλλά η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι δεν συζητούσε μαζί τους θέματα της δουλειάς του.

Θα κληθεί για κατάθεση και ο πρώην συνέταιρος του

Όσον αφορά την οικονομική διαφορά, υπόθεση την οποία το θύμα κέρδισε δικαστικά, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ο πρώην συνέταιρός του, όπως και κάθε άλλο άτομο με το οποίο ενδέχεται να είχε οικονομικές διαφορές, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Με πληροφορίες από Star