Ακόμη μία ημέρα κινητοποιήσεων είναι η σημερινή για τους αγρότες, σε αναμονή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό η οποία θα γίνει αύριο.

Στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων έδωσαν ραντεβού πάνω από 200 αγρότες με τα τρακτέρ τους. Συγκεκριμένα το ραντεβού των αγροτών δόθηκε στο ύψος του κόμβου Καλαμπάκας (ΟΑΕΔ) και έκαναν την πορεία μέχρι το κέντρο της πόλης των Τρικάλων και από εκεί το ραντεβού ήταν στο κόμβο Μεγαλοχωρίου. Στο κόμβο Μεγαλοχωρίου τους περίμεναν οι αγρότες που βρισκόταν εκεί.

Δείτε βίντεο:

Αγρότες Τρίκαλα μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας μέσα στην πόλη δεκάδες τρακτέρ Δευτέρα 12-2-2024

Μπλόκο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες έστησαν, το απόγευμα της Δευτέρας, μπλόκο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Πολυγύρου, στο ύψος της Γαλάτιστας. Ο αποκλεισμός αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 10 το βράδυ.

Αγρότες είχαν αποκλείσει επίσης την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο ύψος της Παραλίμνης.





Για 15 λεπτά επίσης αγρότες απέκλεισαν συμβολικά, το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ύψος των Νέων Μαλγάρων.

Εξάλλου, αγρότες απέκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο ύψος της Παραλίμνης.

Την Τρίτη, οι κινητοποιήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 11:30, με τους αγρότες των Τρικάλων να αναμένεται να προχωρήσουν εκ νέου σε αποκλεισμούς δρόμων, κλείνοντας το Μεγαλοχώρι.

Την ίδια στιγμή, για τις 11:30, αύριο, αναμένεται πορεία των αγροτών και στον Βόλο, από το Στεφανοβικείο όπου θα κατευθυνθούν με τα τρακτέρ τους στο θυρόφραγμα της Κάρλας