Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος ήταν μεταξύ των θυμάτων της πολύνεκρης επίθεσης που εξαπέλυσε ο 76χρονος αιγυπτιακής καταγωγής Άρης, στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, στη Γλυφάδα.

Ο Ηλίας Κουκουλάρης προσπάθησε να προστατεύσει τη Μαρία Καρνέση και τον γαμπρό της, ζητώντας από τον δράστη να αφήσει το όπλο.

Ως αποτέλεσμα ο δράστης τον πυροβόλησε και έπεσε νεκρός και εκείνος.

*Διαβάστε εδώ: Γλυφάδα: Ο 76χρονος μπήκε στην εταιρεία αποφασισμένος να σκοτώσει - Τον απέλυσαν έπειτα από 36 χρόνια


«Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι - Είμαστε σε άθλια κατάσταση»

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη ώρα για εμάς. Δυστυχώς είμαστε συγκλονισμένοι. Η μητέρα μου, τα παιδιά, τα εγγόνια, οι γαμπροί. Αυτό το πράγμα που μας συνέβη δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους. Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος. Οι άνθρωποι όμως πως έχουμε καταντήσει χειρότεροι από ζώα. Σκοτώνουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας. Το θέμα είναι γιατί έχουμε πάει εκεί. Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι», είπε αρχικά η κόρη του.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξει το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει. Δε ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα. Τώρα πρέπει να κλάψουμε τον άνθρωπό μας, τον πατέρα μας. Ήταν ένας άνθρωπος αξιολάτρευτος, που δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω. Είναι απερίγραπτο αυτό που περνάμε, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, τίποτα. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός», πρόσθεσε.