Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινή γνώμη από την πολύνεκρη επίθεση που έλαβε χώρα χθες σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με νεότερες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του μακελειού στη ναυτιλιακή, η μητέρα της οικογένειας Καρνέση, η οποία φέρεται να είχε αφήσει κληρονομιά μεγάλο χρηματικό ποσό στον 76χρονο Αιγύπτιο δράστη, σύμφωνα με καταθέσεις, του είχε υποσχεθεί να του γράψει και το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί για να διαμένει.

Ωστόσο, μέχρι τον θάνατό της δεν είχε προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες, για να περάσει στα χέρια του 76χρονου.

*Διαβάστε εδώ: Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Τι προκύπτει από την εξέταση των όπλων του Αιγυπτίου


Αρχή του τέλους η έξωση από το σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, μετά τον θάνατο της μητέρας της οικογένειας Καρνέση, ο Αιγύπτιος ζητούσε να του γράψουν το σπίτι, αλλά τα αδέλφια δεν δέχονταν.

Έτσι, το συγκεκριμένο σπίτι φαίνεται πως ήταν το μήλον της έριδος ανάμεσα στον δράστη και στη Μαρία Καρνέση, η οποία ήταν ένα από τα θύματα της επίθεσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το σπίτι ανήκε στην εταιρεία όχι σε κάποιο πρόσωπο.

H έξωση από αυτό το σπίτι φαίνεται πως ήταν η αρχή του τέλους.

Η άγνωστη κληρονομιά από την μάνα της οικογένειας

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον Alpha ο δράστης ήταν ο ευνοούμενος της μητέρας της οικογένειας, που είχε αναλάβει και την φρόντιζε μέχρι και το θάνατό της πριν από λίγα χρόνια. Ήταν μάλιστα εκείνη που τον βάπτισε χριστιανό.

Σύμφωνα με καταθέσεις, που επικαλέστηκε ο Alpha, όταν η μητέρα της οικογένειας πέθανε, του άφησε ένα πολύ σημαντικό ποσό ως κληρονομιά, για αυτό μάλιστα το Τμήμα ανθρωποκτονιών έχει ζητήσει άρση τραπεζικού απορρήτου.