Ο εισαγγελέας ζήτησε τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας των “Παλαιοχριστιανών” που ζουν σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και όπως μεταδίδει το MEGA, ο 45χρονος Μανώλης αρνείται να κάνει εξέταση DNA για ταυτοποίηση με το 11 μηνών βρέφος και είναι κάθετος σε αυτό. Το ερώτημα παραμένει ωστόσο για το μικρό παιδί το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι της κόρης του, Παρασκευής.

Διαβάστε σχετικά: Ορεινή Κορινθία: Εισαγγελική διάταξη για διενέργεια DNA στην οικογένεια των “παλαιοχριστιανών”

Αν και έλαβε γνώση ότι έχει ζητηθεί από την εισαγγελία η συγκεκριμένη διαδικασία εκείνος δεν αλλάζει γνώμη.

Σε ερώτηση για το που βρίσκονται τα παιδιά του, ο Μανώλης απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ελπίζει να μην είναι στην Ικαρία, όπου ζούσαν εκεί για αρκετά χρόνια. Αύριο αναμένεται να βγει και να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους. Να σημειωθεί πως 3 από τα παιδιά συνεχίζουν να αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους και η ΕΛ.ΑΣ. δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη ενώ τα δυο άλλα έμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz9ztii8f9tt)

Τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών της πολύτεκνης οικογένειας που ζούσε στην Κορινθία κρύβονται σε ένα από τα πιο “σκληρά” παλαιοημερολογίτικα μοναστήρια στη Θεσσαλία

Την ίδια στιγμή τέλος φαίνεται να δόθηκε στο θρίλερ με το που βρίσκονται τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών.

Σύμφωνα με τον ALPHA, τα παιδιά βρέθηκαν σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών και μάλιστα σε ένα από τα πλέον «σκληρά» όπου δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με τον «έξω κόσμο».

Να σημειωθεί πως τα τρία παιδιά φυγαδεύτηκαν την επόμενη ημέρα από την ανακάλυψη της ασκητικής κοινότητας, μαζί με την μητέρα τους χωρίς οι Αρχές να καταφέρουν να εντοπίσουν πού βρίσκονται.