Σοκάρει η νέα υπόθεση κακοποίησης στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει μια 19χρονη, ο 27χρονος σύντροφός της την έδεσε και την ξυλοκόπησε και  της χορήγησε δια της βίας και φάρμακα προκειμένου να προκαλέσει την αποβολή του μωρού που κυοφορούσε.

Την απείλησε, την έδεσε και στην συνέχεια την υποχρέωσε να πιει χάπια. Με αυτόν τον φρικώδη τρόπο ένας 27χρονος προκάλεσε χημική αποβολή στην 19χρονη σύντροφό του, που ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Σοκαρισμένη η νεαρή κοπέλα περιγράφει τα όσα έζησε αποκλειστικά στο MEGA και την εκπομπή Live News.

 «Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: «Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί». Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε “πιες τα”».

Το ζευγάρι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα. Όλα όμως άλλαξαν όταν η 19χρονη έμεινε έγκυος. Μέχρι χθες που ο 27χρονος χρησιμοποιώντας μια αφορμή την πήγε στο σπίτι του και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

 «Έκανα εγώ ότι πονάω πολύ, ότι θα λιποθυμήσω. Αυτός τρόμαξε και με έφερε στο νοσοκομείο. Με απειλούσε στο δρόμο. Ότι άμα μιλήσω έχει κανονίσει ότι άμα πάει φυλακή θα στείλει κάτι άλλους Αλβανούς μου έλεγε, τον αδερφό του και κάτι άλλους να μας σκοτώσουνε. Μου έλεγε αυτός να πω ότι εγώ ήπια κάτι χάπια. Εγώ δεν ήξερα τι χάπια μου έδωσε. Έλεγα στους γιατρούς ότι δε ξέρω τι χάπια».

Μάλιστα, της αφαίρεσε το κινητό για μην μπορεί να επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

 «Άκουγα την καρδούλα του προχθές. Αυτή η εικόνα δε μου φεύγει από το μυαλό. Άκουγα την καρδούλα του. Αλλά τώρα δε γυρίζει πίσω… Να γυρίσει το παιδί μου. Μου σκότωσε το παιδί μου», είπε η 19χρονη.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της διακοπής κύησης, για ενδοοικογενειακής βία και για άσκηση σωματικής.