Διαφορετικές γραμμές ακολουθούν οι συνελεύσεις των αγροτών ανά τη χώρα για το μέλλων των κινητοποιήσεων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Θεσσαλοί αγρότες, κι ενώ επίκειται η συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα, ενώ οι περισσότεροι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, κινητοποιήσεις μέσα στην πόλη της Καρδίτσας σχεδιάζουν οι Θεσσαλοί αγρότες για τη Δευτέρα, καθώς στις Βρυξέλλες θα διεξάγεται η συζήτηση για τη νέα ΚΑΠ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czchmldtdi81)

Παραμένουν στο μπλόκο του Ε65 οι αγρότες

Μάλιστα, αποφασισμένοι όχι μόνο να συνεχίσουν, αλλά και να ενισχύσουν τα μπλόκα τους σε Καρδίτσα και Φάρσαλα εμφανίζονται οι αγρότες, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες. Αποφάσισαν να παραμείνουν στο μπλόκο του Ε65, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της Καρδίτσας.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Daniel, ζητούν άμεσα την αναστολή της πράσινης ΚΑΠ και την ανασυγκρότηση των πλημμυρισμένων εδαφών τους, ώστε να μη χάσουν την επόμενη καλλιεργήσιμη περίοδο που αρχίζει την άνοιξη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czch5c5r4vht)

Τι λένε οι αγρότες από το μπλόκο του Κάστρου Βοιωτίας

«Ακόμη κι αν όλοι οι συνάδελφοί μας αποχωρήσουν, είμαστε οι τελευταίοι που θα το κάνουμε», δηλώνουν οι αγρότες από το μπλόκο του Κάστρου Βοιωτίας.

Οι αγρότες του Πλατυκάμπου αμέσως μετά την επιστροφή τους από την Αθήνα αποφάσισαν και τις επόμενες κινήσεις μέσα από τη γενική τους συνέλευση.

Πάντως, δεν είναι απίθανο μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών, για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.