Τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας μέσα σε ένα χρόνο, είχαν οδηγηθεί ο 57χρονος γιατρός με τη σύζυγό του και τα πεθερικά του. Είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες, όπως αποκάλυψεσε ρεπορτάζ του το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε σχετικά: Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: "Τι έκανες; Τον σκότωσες" είπε ο αστυνόμος, γιος του 67χρονου δράστη

«Τίποτα δεν έγινε ξαφνικά, το κλίμα μέσα στην οικογένεια "έβραζε " τον τελευταίο χρόνο» σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Όπως συγκεκριμένα αποκάλυψε, στις 15 Νοεμβρίου του 2023 είχαν οδηγηθεί όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα με περιπολικό μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Είχε υποβληθεί μήνυση από την κόρη των δραστών για «κακοποιητική συμπεριφορά στο παρελθόν σε βάρος της».

Εκείνη τη μέρα το θύμα είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο πεθερός του τον έβρισε και τον απείλησε,  όμως δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του. Ο πεθερός του υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον είχε απειλήσει και επιχείρησε να τον χτυπήσει, όμως μπήκε μπροστά η κόρη του. Η σύζυγος και πεθερά του θύματος είχε υποστηρίξει ότι η κόρη της επιχείρησε να τη χτυπήσει, όμως την απέτρεψαν το θύμα και ο σύζυγός της. Είχαν συλληφθεί και οι 4 και είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Τι προηγήθηκε

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που τους έβλεπαν οι αστυνομικοί στο τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.

Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις φορές:  

-Στις 14 Νοεμβρίου ,η κόρη είχε υποβάλλει μήνυση κατά των γονιών της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη

-Στις 23 Ιουλίου, η μητέρα είχε καταθέσει ότι την απείλησε η κόρη της πως θα της κάψει το σπίτι και το αμάξι

-Και στις  6 Ιουνίου, η κόρη είχε μηνύσει η μητέρα για εξύβριση.

Οι αλληλομηνύσεις και τα επεισόδια κατέληξαν σε μια εν ψυχρώ δολοφονία.