Νέα αποκαλύψεις έρχονται στο "φως" για τη στυγερή δολοφονία του 57χρονου γιατρού από τον πεθερό του στην Αγία Βαρβάρα καθώς ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας αποκάλυψε πως ο γιος του 69χρονου που είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία, βλέποντας τι έχει γίνει φώναξε στον πατέρα του: «Τι έκανες; Τον σκότωσες».

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του 69χρονου, ο οποίος σκότωσε με καραμπίνα τον άντρα της κόρης του φέρεται να τον παρότρυνε να προχωρήσει στη δολοφονία του άνδρα, αφού του φώναξε «ρίξτου, ρίξτου» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha.

Στην γυναίκα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συνέργεια, καθώς με την παραπάνω φράση φαίνεται πως συνέδραμε στο να τελέσει το έγκλημα ο 69χρονος.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czf24wo6ch2p)

Αγία Βαρβάρα: «Μη μιλάς με πεθαμένους»

Η φράση όμως που φέρεται να ήταν κομβική στην απόφαση του 69χρονου να στρέψει το όπλο του στον γαμπρό του ήταν μία φράση, την οποία όπως αναφέρει ο Alpha φέρεται να είπε το θύμα στην κόρη του, σε ερώτηση του παππού για την μαμά της. Άλλος μάρτυρας ωστόσο ισχυρίζεται ότι την φράση είπε ο παππούς, για το θύμα.

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να είπε ο 69χρονος στην εγγονή του.

«Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει μάρτυρας ότι της είπε το θύμα, την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη.

Η δεύτερη μαρτυρία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει μία διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με την οποία, την φράση είπε ο 69χρονος για το θύμα.