Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 69χρονος άνδρας που δολοφόνησε με καραμπίνα τον 42χρονο γαμπρό του, έξω από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα.

Λίγο πριν δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη, ο ηλικιωμένος φέρεται να δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και να εύχεται να γύρναγε τον χρόνο πίσω. Ως κίνητρο για την άγρια δολοφονία, ο 69χρονος υποστηρίζει ότι ο γαμπρός του τον έβρισε, με αποτέλεσμα να «θολώσει» και να τον σκοτώσει.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: "Τι έκανες; Τον σκότωσες" είπε ο αστυνόμος, γιος του 67χρονου δράστη

Ένα φραστικό επεισόδιο που είχαν ο πεθερός και ο γαμπρός μπροστά στο μικρό κορίτσι της οικογένειας φαίνεται να στάθηκε η αφορμή για την άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο 57χρονος φεύγοντας από το σπίτι μαζί με την μικρή του κόρη διαπληκτίστηκε με τον 69χρονο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgfykmxmbnd)

Σύμφωνα με μαρτυρίες και τα πρώτα στοιχεία της έρευνας της Ελληνικής Αστυνομίας, φαίνεται ότι υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις των μελών της οικογένειας.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο MEGA, επιβεβαίωσε ότι ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του 69χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ κατηγορείται για συνέργεια και η σύζυγός του.

«Η δίωξη που τού ασκήθηκε είναι για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δίωξη ασκήθηκε και στη σύζυγο που φαίνεται πως τον προέτρεψε. Υπήρχαν οικογενειακά θέματα στη συγκεκριμένη οικογένεια», τόνισε η κα. Δημογλίδου.

Από την πλευρά της, η πεθερά αρνείται κάθε εμπλοκή στην δολοφονία. Ισχυρίζεται ότι δεν έβρισε τον γαμπρό της και ότι δεν είπε στον σύζυγό της «ρίξ’ του, ρίξ’ του». Σύμφωνα με την ίδια, εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην κουζίνα και άκουσε τους πυροβολισμούς όταν βγήκε να δει τι συμβαίνει.