Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές της δικηγόρου, Ιωάννας Καλομπράτσου για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα όπου ο πεθερός σκότωσε τον γιατρό γαμπρό του. Η κ. Καλομπράτσου δικηγόρος της συζύγου του θύματος μίλησε για τα όσα άκουσε η ίδια η σύζυγος από το τηλέφωνο την στιγμή της δολοφονίας του συζύγου της.

Ειδικότερα, η κα Καλομπράτσου ανέφερε ότι το θύμα με τη σύζυγό του ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι κι ότι πριν από ένα χρόνο είχαν επισκεφθεί το γραφείο της για να αντιμετωπίσουν ζητήματα που είχαν προκύψει από την πλευρά των γονέων της συζύγου του θύματος.

 «Γινόταν πολύ δύσκολη η καθημερινότητά τους. Με αφορμή λοιπόν αυτά και ένα εξώδικο που είχαν στείλει οι δράστες στους εντολείς μου , είχαν ξεκινήσει την επαγγελματικής μας συνεργασία», σημείωσε αρχικά η δικηγόρος

Και υπογράμμισε: «Έχει γίνει μία βάναυση προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του θύματος, και θέλω να πω ότι ήταν πραγματικά ενωμένοι σε αυτό. Αν και ήταν γαμπρός, έδειχνε πραγματικά σεβασμό στους γονείς της γυναίκας του».

Για την σκηνή του εγκλήματος η δικηγόρος δήλωσε: «Η σύζυγος του θύματος βρισκόταν στην Σπάρτη την μοιραία ημέρα. Όταν το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του, μιλούσαν στο τηλέφωνο κι άκουσε η εντολέας μου να λέει η μητέρα της ”ρίχτου, ρίχτου” κι άκουσε τους πυροβολισμούς. Το πολύ σοκαριστικό ήταν που άκουσε τον πατέρα της να λέει «σε ”έφαγα” σαν μπεκάτσα», πράγμα που το δήλωσε από την πρώτη στιγμή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgtsswarcwp)