Σε σοκ παραμένει η γειτονιά στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 69χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον σύζυγο της κόρης του έξω από το σπίτι τους, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του.

Ο 69χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε τον 57χρονο γαμπρό του γιατί κακοποιούσε την κόρη του, όμως τόσο εκείνη όσο και ο αστυνομικός γιος του που μένει στην ίδια πολυκατοικία τον διαψεύδουν.

Αρκετοί άκουσαν τον καβγά, αλλά τα παιδιά των κατηγορουμένων ήταν εκείνα που με τις καταθέσεις τους φώτισαν όλες τις πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας και οδήγησαν στην άσκηση ποινικών διώξεων και της συζύγου του 69χρονου.

Η σύζυγος του γιατρού την ώρα της δολοφονίας του λείπει στη Σπάρτη και εκείνος ζητεί από τον αδερφό της να κρατήσει τα δύο μικρότερα παιδιά μέχρι να πάει τη μεγαλύτερη κόρη τους σε μία φίλη της. Ο κουνιάδος του 57χρονου γιατρού κατεβαίνει από τον δεύτερο όροφο που μένει με την οικογένειά του στον πρώτο για να προσέξει τα δύο ανήλικα παιδιά του θύματος.

Διαβάστε ακόμα: Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένος ο δολοφόνος του γιατρού - "Ζητώ συγγνώμη από τα εγγόνια μου" - Τι είπε στην απολογία του

Δολοφονία 57χρονου στην Αγία Βαρβάρα: "Πού πας με τον ψυχάκια;"

Ο 57χρονος γιατρός κατεβαίνει με την κόρη του, η οποία μπαίνει στο αυτοκίνητο. Ο ίδιος πάει να πετάξει τα σκουπίδια και ταυτόχρονα μιλάει με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της γραμμής ακούει τη μητέρα της να φωνάζει απευθυνόμενη στην εγγονή της: «Πού πας με τον ψυχάκια;».

Το θύμα αφήνει την κόρη του, επιστρέφει στο σπίτι και συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του. Όταν φτάνει στην κεντρική είσοδο του σπιτιού, εκείνη ακούει ξανά τη μητέρα της να λέει: «Ρίξ' του, ρίξ' του».

Ο κουνιάδος του 57χρονου γιατρού ακούει τους πυροβολισμούς και βγαίνει στο μπαλκόνι και τηλεφωνεί αμέσως στον κουνιάδο του για να του πει να μην έρθει λόγω των πυροβολισμών. Τότε βλέπει τον πατέρα του να πηγαίνει πάνω-κάτω με την καραμπίνα στα χέρια, στο βίντεο που αποκάλυψε ο Alpha.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhlaggdwl5d)