Νέα αποκάλυψη για τη δολοφονία στη Νίκαια σε βάρος 39χρονου γιατρού, με δράστη τον 64χρονο πεθερό του.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εκπομπής T-live στον Alpha, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στην ταράτσα και λόγω της τέντας δεν μπόρεσε να μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Έτσι, λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο σπίτι της κόρης του και δολοφόνησε τον γαμπρό του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czlvi4g6fu0x)

Διαβάστε επίσης: Άγριο επεισόδιο Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: "Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου" - "Για ποια παιδιά λες, αυτά που δολοφόνησες;"

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του 39χρονου

Την ίδια στιγμή, βαρύ ήταν το κλίμα στην κηδεία του 39χρονου, τον οποίο δολοφόνησε ο πεθερός του στη Νίκαια. Η πεθερά του 39χρονου δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της και φώναζε διαρκώς: «Στέλιο μου συγχώρεσέ με» ενώ οι γονείς του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ο πατέρας του 39χρονου κρατούσε τη φωτογραφία του παιδιού του και συνεχώς έλεγε το όνομά του ενώ η μητέρα του ρωτούσε γιατί να τους έχει βρει τέτοιο κακό.

Η σύζυγός του, που είδε τον πατέρα της να δολοφονεί τον σύζυγό της, έπεσε πάνω στο φέρετρο και φώναζε: «αντίο βράχε μου, αντίο σύντροφέ μου».