Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπαίνει τέλος στην υπόθεση θανάτου του Νίκου Αναστόπουλου, αφού ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Φράγμα του Φλόκα στην Ηλεία.

Σύμφωνα με το patrisnews, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA δείχνουν πως το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε από βοσκούς το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Φράγμα του Φλόκα ανήκει στον 45χρονο άνδρα, που είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο χωριό Πλουτοχώρι στις 15 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμα: Ηλεία: Θρίλερ με τη σορό του άνδρα που ανασύρθηκε στον Αλφειό ποταμό - Το DNA θα δείξει αν ανήκει στον Νίκο Αναστόπουλο

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν περασμένες 8 το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου, όταν ο άτυχος Νίκος Αναστόπουλος με τη σύντροφό του Γεωργία Μπαντίου παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου όταν προσπάθησαν να διασχίσουν το γεφύρι στην είσοδο του Πλουτοχωρίου.

Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας μεγάλος αγώνας από τις πυροσβεστικές Αρχές, που με ισχυρή παρουσία βρίσκονταν σε καθημερινή βάση στην περιοχή και τη «χτένιζαν» εκατοστό εκατοστό. Κι αν στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας ερευνών ο εντοπισμός τόσο του οχήματος του ζευγαριού όσο και της σορού της Γεωργίας Μπαντίου έφερε σκέψεις ότι γρήγορα θα βρισκόταν και αυτή του Νίκου Αναστόπουλου, αυτές ανατράπηκαν άμεσα. Οι μέρες περνούσαν δραματικά, οι οικογένειες του άτυχου ζευγαριού ήταν βυθισμένες στον πόνο και τη θλίψη.

Ώσπου 46 ημέρες αργότερα εντοπίστηκε η σορός στο Φράγμα του Φλόκα, που όπως προκύπτει ανήκει στον 45χρονο οδηγό ταξί.

Συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο «αντίο» το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταρραχίου.