Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας με την υπόθεση σύλληψης του 47χρονου γιατρού, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της μικρής κόρης του. Η μητέρα τού σχεδόν 4 ετών κοριτσιού αναφέρει στο Live News ότι έχει πέσει και η ίδια θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της. 

Η έρευνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, με τον κατηγορούμενο να εντοπίζεται και να συλλαμβάνεται εντός της οικίας.

 «Σε όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος για την υγεία του παιδιού είναι όλα ψευδή. Παρέχουμε ηρεμία όλοι μας στο παιδί. Θα έδινα και τη ζωή μου για το παιδί. Έκανα 5 φορές προσπάθειες να φύγω από το σπίτι απ' όταν ήρθε το παιδί μου στον κόσμο. Δεν μας άφηνε και πολλές φορές με χτυπούσε. Με απειλούσε πως θα με σκοτώσει εάν φύγω. Με τη βοήθεια της μητέρας μου έφυγα από το σπίτι, όπου και πάλι δεν σταμάτησε να είναι βίαιος μπροστά της», είπε αρχικά η μητέρα του κοριτσιού και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλά δικαστήρια λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι καταγεγραμμένες οι πράξεις που έχει κάνει στο παιδί. Πήγαινα στον εισαγγελέα και δεν μου έδινε κανείς σημασία. Υπάρχουν σε δικογραφίες και έχω αναφέρει τα πάντα. Η γνώμη μου περνούσε απαρατήρητη. Έκανα προσπάθειες να φύγω αλλά με απειλούσε. Στο τμήμα όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο το παιδί, δεν ήταν κανείς μπροστά. Πρέπει να έχω υπομονή και επιμονή για να σταθώ στο παιδί μου. Δεν τίθεται θέμα να έχω δασκαλέψει το παιδί, δεν θα το έκανα ποτέ».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czohbsc4ac8x)