Στη φυλακή οδηγήθηκε μαζί με τους δύο άνδρες από την Ρουμανία και ο πατριός της 14χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία η οποία πριν από περίπου μια εβδομάδα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Πριν από λίγη ώρα και μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που διήρκησε πολλές ώρες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος -και- ο πατριός της ανήλικης.

Παρά το ότι αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε έχει συνευρεθεί ερωτικά με την 14χρονη, καθώς την έχει σαν παιδί του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ως εκ τούτου και οι τρεις άνδρες που εμπλέκονται στην υπόθεση, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Μερικές ώρες νωρίτερα, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος κι ένας 44χρονος Ρουμάνος.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά τέσσερις φορές με την κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

Φέρεται, πάντως, να ισχυρίστηκε ότι η χρονική περίοδος κατά την οποία συνευρέθηκε με την ανήλικη, δεν συμπίπτει με τη χρονική περίοδο της σύλληψης του νεογέννητου παιδιού.

Ας σημειωθεί ότι ο 44χρονος από τη Ρουμανία δέχτηκε να δώσει αρμοδίως δείγμα γενετικού υλικού, προκειμένου να διασαφηνιστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε πριν από μερικές ημέρες η 14χρονη από τη Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί την χθεσινή ημέρα η προφυλάκιση του πρώτου κατηγορούμενου.

Ο λόγος για έναν 47χρονο άνδρα που φέρεται να ομολόγησε -και αυτός- συνευρέσεις με την 14χρονη, αλλά και να ζήτησε συγγνώμη.

Επίσης, φέρεται να δήλωσε πως εάν αποδειχθεί ότι είναι ο ίδιος ο πατέρας του νεογέννητου, θα το αναγνωρίσει.