Ένα νέο περιστατικό βίας πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικό, καθώς τους έκανε παρατήρηση για το πάρκινγκ και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν. Μάλιστα, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοοκομείο, ενώ δεν πρόκεται για μοναδικό περιστατικό βίας, διότι γιατροί και νοσηλευτές έχουν δεχθεί ανάλογες επιθέσεις.

Την παραμονή της 25ης Μαρτίου, αστυνομικός ο οποίος κλήθηκε με  συναδέλφους του στο σημείο, δέχθηκε άγρια επίθεση.

«Είχαν μαζευτεί είκοσι άτομα και διαμαρτυρήθηκαν οι ασθενείς. Πήγαν και τους απομάκρυναν, και μόλις τους είπαν να απομακρύνουν κάτω και τα οχήματα τους, έγινε σύρραξη και χτύπησαν τον συνάδελφό μου» αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας Χρήστος Βλαχοπάνος.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη. Μάλιστα αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, καθώς νοσηλεύτρια έχει δεχθεί επίθεση για ασήμαντη αφορμή.

Η κάμερα του Star βρέθηκε στον καταυλισμό Ρομά στα Εξαμίλια και όπως λένε κάτοικοι, οι δράστες δεν είναι απο τον συγκεκριμενο καταυλισμό. Παρόλα αυτά εξηγούν για ποιο λόγο έρχονται σε αντιπαράθεση με γιατρούς και διασώστες. Όπως καταγγέλλουν, αναγκάζονται να περιμένουν περισσότερο από τους άλλους ασθενείς.

Οι αστυνομικοί ζητούν ενίσχυση καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά η εγκληματικότητα «χτυπάει κόκκινο» στην Κόρινθο.