Ένοχος για βιασμό κρίθηκε ο Ηλίας Μίχος, ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Το δικαστήριο, επίσης, καταδίκασε τον Ηλία Μίχο για κατάχρηση ανηλίκου, διευκόλυνση ανηλίκου να εκδίδεται, πορνογραφία ανηλίκου και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τον αθώωσε μόνο για την κατηγορία της εμπορίας ανηλίκου.

Το δικαστήριο αθώωσε είτε κατά πλειοψηφία είτε ομόφωνα από τις κατηγορίες της μαστροπείας και της πορνογραφίας ανήλικου τη μητέρα της ανήλικης.

Επίσης, ένοχος κρίθηκε ο επονομαζόμενος «Μιχάλης» για τις πράξεις της διακεκριμένης μαστροπείας και της παιδικής πορνογραφίας, ενώ αθωώθηκε για απόπειρα γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

Παράλληλα, ένοχοι, είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία, κρίθηκαν όλοι οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, στους οποίους αποδίδονται οι κατηγορίες των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της παιδικής πορνογραφίας.

Τέλος, έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι από τις κατηγορίες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d063yfpx61up)

Κολωνός: Ένταση έξω από τα δικαστήρια

Νωρίτερα, πλήθος κόσμου που διαμαρτυρόταν βρέθηκε έξω από το Εφετείο λίγο πριν πέσει η αυλαία στη φρικιαστική υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό. Το κλίμα ήταν τεταμένο τεταμένο.

Το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο έξω από τα δικαστήρια άρχισε να πετά πέτρες μόλις έφτασαν οι κατηγορούμενοι.

Δείτε εικόνες:


4210243
4210247
4210249
4210252
4210254
4210256

Οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κρατώντας πανό που γράφουν συνθήματα όπως «Αλληλεγγύη μέχρι τέλους στη 12χρονη μας και τα αδέλφια της - Αθώωση της μάνας».