Εκτενές ρεπορτάζ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την ισόβια καταδίκη της για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής Daily Mail. «Σκότωσε την 9χρονη κόρη της με κεταμίνη» είναι, μάλιστα, ένας από τους τίτλους της βρετανικής Daily Mail, η οποία αναφέρεται με άρθρο στην απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της μικρής Τζωρτζίνας.

Η βρετανική Daily Mail γράφει, ακόμη, χαρακτητιστικά: «Ισόβια κάθειρξη στην Ελληνίδα μητέρα που δολοφόνησε την 9χρονη τετραπληγική κόρη της, ενώ στην τελευταία φωτογραφία με το παιδί της πόζαρε ως στοργική μητέρα».

Daily Mail: ''Η Πισπιρίγκου υποστήριξε σταθερά την αθωότητά της κατά τη διάρκεια μιας μακράς δίκης''

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ερευνάται και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, ενώ γίνεται αναφορά και στην επιμονή της κατηγορούμενης μητέρας πως είναι αθώα κατά τη διάρκεια μίας μακράς δίκης.

«Η Πισπιρίγκου υποστήριξε σταθερά την αθωότητά της κατά τη διάρκεια μιας μακράς δίκης», αναφέρεται.

Υπενθυμίζεται πως στη Ρούλα Πισπιρίγκου επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, με την κατηγορούμενη μητέρα να ακούσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου εις βάρος της ψυχρή κι ανέκφραστη.

«Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε στην Ελλάδα μια γυναίκα που δολοφόνησε την εννιάχρονη τετραπληγική κόρη της Τζωρτζίνα καθώς κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης», επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Όπως αναφέρεται, η Ρούλα Πισπιρίγκου, 35 ετών, αποδείχτηκε ότι δηλητηρίασε την κόρη της με κεταμίνη το 2022. Το παιδί έμεινε μήνες στο νοσοκομείο, καθώς πάθαινε επιληπτικές κρίσεις που την οδήγησαν στην παράλυση.

Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η μητέρα της είχε επίσης προσπαθήσει να τη σκοτώσει σε τουλάχιστον μία από τις προηγούμενες διαμονές της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της γενέτειράς της Πάτρας. Η αρχική απόπειρα απέτυχε, αφήνοντας την κόρη της παράλυτη.

«Η Πισπιρίγκου είχε ποζάρει για μια τελευταία φωτογραφία με την Τζωρτζίνα, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως στοργική μητέρα, χαμογελώντας στη μικρή της κόρη πριν της δώσει τη μοιραία δόση του αναισθητικού τον Ιανουάριο του 2022».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d06skmgeu1yh)