Σε μια συγκεκριμένη καταγγελία προέβη ο Θεόδωρος Μαξούρας, δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού για τον τρόπο που δρούσαν οι αστυνομικοί στο επίμαχο αστυνομικό τμήμα, έξω από το οποίο έγινε η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής.

Όπως είπε, προ μηνών ο ίδιος συνόδευσε ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας για καταγγελία στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και όπως υποστήριξε η αντιμετώπιση ήταν άκρως γραφειοκρατική χαρακτηρίζοντας την «κατάσταση τραγελαφική».

Διαβάστε ακόμα: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα κρίσιμα ερωτήματα για τα λάθη που οδήγησαν στη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής μπροστά στο ΑΤ - Τι λένε οι Αρχές

«Θέλουν τους αστυνομικούς γραφιάδες», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο OPEN. «Μου έχουν πει τρία τέτοια συμβάντα», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0a8ia47m3rt)

«Δεν νοείται να πανηγυρίζουμε για το ότι ανοίγουμε αστυνομικά τμήματα, ενώ δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ούτε ένα», τόνισε.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας για την άγρια δολοφονία διευκρίνισε: «Δεν τελούν σε διαθεσιμότητα οι Αστυνομικοί στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0a7m5qbtmxd)