Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της το βράδυ της 1ης Απριλίου, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο, με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης της άτυχης κοπέλας, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το πρωινό».

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται το χέρι της Κυριακής να είναι γεμάτο μελανιές, με την 28χρονη να χαμογελά δίπλα στον 39χρονο δολοφόνο της. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2020, πριν από τη μήνυσή της Κυριακής για κακοποίηση και βιασμό σε βάρος του πρώην συντρόφου της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ff5scbqoxt)
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 39χρονος δράστης αποσωληνώθηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις Φυλακές Κορυδαλλού. Ο 39χρονος, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (9/4) έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και σε λίγες μέρες αναμένεται να μεταφερθεί σε θάλαμο στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος τoυ πατέρα της Κυριακής κάνει λόγο για ένα καλά προμελετημένο έγκλημα, με την ίδια να δηλώνει στην ΕΡΤ: «Είχε δόλο πρώτου βαθμού. Ο ανθρωποκτόνος δόλος του είναι πανθομολογούμενος. Ταξίδεψε από την Άρτα στις 30 Μαρτίου για να έρθει στην Αθήνα. Παρακολουθούσε στενά την Κυριακή προκειμένου να εκτελέσει το ειδεχθές έγκλημά του. Είχε θέσει ως στόχο του να της αφαιρέσει τη ζωή, εφόσον ο χωρισμός τους ήταν οριστικός. Γι’ αυτόν άλλωστε τον λόγο και κουβαλούσε το συγκεκριμένο μαχαίρι».