Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 27χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το οδόστρωμα και χτύπησε σε κολώνες.

Σημειώνεται πως το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 23:00 την Δευτέρα στην Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη 511, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο. Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και η 22χρονη συνοδηγός του οχήματος.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει οικογενειακός φίλος του 27χρονου θύματος, που μίλησε στην τηλεόραση του Alpha.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fm2s9lpkeh)

''Ήταν μία άτυχη στιγμή''

«Όλο το Μαρκόπουλο είναι συντετριμμένο με τον Νίκο μας. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Όλοι οι νέοι έχουν την επήρεια του τρεξίματος. Μέτρησα από την αρχή του δρόμου μέχρι το τέλος 9 εικονοστάσια. Παρακαλώ την Περιφέρεια να κάνουν κυκλικούς κόμβους, ώστε να μην τρέχουν» είπα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Μαρκόπουλο: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα - Νεκρός ένας 27χρονος και βαριά τραυματισμένη μια 22χρονη

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας 8/04, όταν το όχημα που εκινείτο επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο, χτύπησε σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ, στη συνέχεια σε τσιμεντένια ρεύματος, και ακινητοποιήθηκε.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια. Επρόκειτο για τον οδηγό του αυτοκινήτου, 27 ετών, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, και τη συνοδηγό του, 22 ετών, βαριά τραυματισμένη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fias6rg0y9)