Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στο Μαρκόπουλο, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ένας 27χρονος έχασε τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το οδόστρωμα και χτύπησε σε κολώνες. Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και η 22χρονη συνοδηγός του οχήματος, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με την κατάστασή της να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Διαβάστε ακόμα: Τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο: Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης τραυματία - "Οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο"

Τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο: ''Σαν παιδί μου την είχα'', λέει οικογενειακός φίλος της 22χρονης

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, οικογενειακός φίλος της κοπέλας μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Mega, όπου αποκάλυψε πως ο 27χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος, έχει τρακάρει στο παρελθόν τουλάχιστον 3 φορές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο 27χρονος είχε νοσηλευθεί σε κώμα επί 7 μήνες, έπειτα από την εμπλοκή του σε προηγούμενο τροχαίο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fp08k5vzgx)

Αναφορικά με την 22χρονη, ο οικογενειακός φίλος της είπε: «Σαν παιδί μου την είχα. Αυτός είχε ξανά τρακάρει πριν καιρό και ήταν με μηχανή, ήταν 7 μήνες σε κώμα. Επανήλθε και είχε ξανά τρακάρει πάλι με μια άλλη κοπέλα, πάλι με αυτοκίνητο και αυτή ήταν η τρίτη. Είχε τρέλα με την ταχύτητα ναι. Είχε τρέλα, είχε γρήγορο αυτοκίνητο. Πολλά λεφτά ο πατέρας του. Την αποτρέπαμε εμείς με αυτόν. Εντάξει, είχε ερωτευτεί τελευταία. Τελευταία είχε μπλέξει με αυτόν και από ό,τι ξέρω είχε τσακωθεί πριν μια εβδομάδα μαζί του και βγήκανε για να τα ξαναβρούν. Έκλαιγε αυτός. Είχανε πάει για φαγητό και στον γυρισμό έγινε αυτό. Δηλαδή, μια εβδομάδα δεν βγαίνανε. Χθες, βγήκανε για να τα βρούνε πάλι και καλά την έπεισε να βγούνε και έγινε αυτό που έγινε».

Από την πλευρά του, πατέρας φίλου του 27χρονου, μιλώντας στο MEGA, είπε: «Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν 3 χρόνια, είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά. Ήταν κολλητός φίλος του γιου μου. Το έμαθε τώρα το πρωί ο γιος μου, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Μάθαμε ότι έτρεχε με 200 χλμ/ ώρα. Συνέχεια του έλεγα ‘Νίκο μην τρέχεις’, αλλά εκείνος μου έλεγε ότι του αρέσει. Άλλαζε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα».

Σημειώνεται πως το θύμα ήταν γνωστός στην περιοχή του Μαρκόπουλου, καθώς διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση με τον πατέρα του, με βυτία εκκενώσεως βόθρων.

''Δρόμος χωρίς γυρισμό'' - Όσα είπε η μητέρα για την υγεία της 22χρονης

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνομένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα οργανά της, Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 22χρονης.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο 27χρονος συνήθιζε να τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μάλιστα είχε εμπλακεί «κανά δυό φορές» ακόμη τροχαία με πολύ άσχημη κατάληξη. Εκείνη είχε προτρέψει την κόρη της να σταματήσει τις επαφές με τον ασυνείδητο οδηγό, κάτι που είχε συμβεί.

«Θα ξέκοβαν πριν μερικές ημέρες, πρόσφατα τα ξαναβρήκανε και έγινε και το μοιραίο», πρόσθεσε η μητέρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fowc8sb8jl)

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τροχαία μελετά τον τόπο της σύγκρουσης για να διαπιστωθεί πώς ακριβώς το αυτοκίνητο που κινούταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Μαρκόπουλο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» πάνω σε κολόνα.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας 8/04, όταν το όχημα που εκινείτο επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο, χτύπησε σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ, στη συνέχεια σε τσιμεντένια ρεύματος, και ακινητοποιήθηκε.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια. Επρόκειτο για τον οδηγό του αυτοκινήτου, 27 ετών, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, και τη συνοδηγό του, 22 ετών, βαριά τραυματισμένη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fias6rg0y9)