Φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο Τζάνειο βρίσκεται ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή με πέντε μαχαιρίες, πριν λίγες ημέρες έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4) μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή. Χθες βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταφερόταν ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν έγινε δεκτός και επέτρεψε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής θα επιχειρούσε ξανά να αυτοκτονήσει, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε και ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Στο Τζάνειο νοσοκομείο υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι για κρατούμενους και έτσι ο 39χρονος δολοφόνος νοσηλεύεται απομονωμένος έχοντας δυο αστυνομικούς να τον φρουρούν. Θα μείνει εκεί για τις επόμενες 3-4 ημέρες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fqkrvf650x)

«Κοκτέιλ» χαπιών και αλκοόλ της ημέρα της δολοφονίας

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του δολοφόνου έδειξαν πως το μοιραίο βράδυ είχε κάνει χρήση αλκοόλ και χαπιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις του δράστη, που παρουσίασε το Mega, στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ άνω του ορίου για οδήγηση (χρησιμοποιούσε το μηχανάκι του όσο παρακολουθούσε το θύμα το επίμαχο βράδυ) και υπερβολικά υψηλά επίπεδα βενζοδιαζεπίνης, μιας ουσίας που βρίσκεται συνήθως στα αγχολυτικά χάπια. 

Οι βενζοδιαζεπίνες βρέθηκαν σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l, με το όριο να είναι στα  200 mg. Η συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του ήταν 1,10 mg/l, με το όριο να είναι στα 0,20 - 0,80 mg/l.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fnen1bg98x)

Θλίψη στο μνημόσυνο της Κυριακής


Χθες Τρίτη (9/04) τελέστηκε το 9μερο μνημόσυνο από την ημέρα που δολοφονήθηκε η Κυριακή. Βυθισμένοι στο πένθος, οι γονείς της, συγγενείς και φίλοι έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας λευκά λουλούδια, για το τρισάγιο που τελέστηκε στη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας.