Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, συγγενείς και φίλοι του 39χρονου δολοφόνου υποστηρίζουν πως ο πατέρας της Κυριακής ήταν απών από τη ζωή της κόρης του, πως δεν είχαν σχέσεις τα τελευταία 10 χρόνια και πως η οικογένεια του δράστη στάθηκε στο πλευρό της άτυχης κοπέλας σα δικοί της άνθρωποι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0h43xjxciu9)
Ο πατέρας της 28χρονης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» διαψεύδει τα όσα εκείνοι υποστηρίζουν, έχοντας συνομιλίες, που αποδεικνύουν, πως όχι μόνο επικοινωνούσαν πατέρας και κόρη, αλλά και πως του είχε ζητήσει βοήθεια στη μετακόμιση της, όταν είχε χωρίσει με τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος κατέληξε να είναι και ο δολοφόνος της. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα που τη σκότωσε ο δικός τους άνθρωπος».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0h4c88d84i1)

Η κατάσταση της υγείας του 39χρονου

Ο 39χρονος παραμένει, από την Τετάρτη 10 Απριλίου στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, όπου φρουρείται όλο το 24ωρο από 12 άτομα, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του, ενώ τον διακατέχει μια υπερκινητικότητα από το βράδυ της Τετάρτης (10/04). Παραμένει σιωπηλός και δεν συνεργάζεται με το προσωπικό του νοσοκομείου.

Οι φρουροί που βρίσκονται έξω από τον ειδικό θάλαμο στον οποίο νοσηλεύτεται, παρακολουθούν την κάθε του κίνηση από το μεγάλο παράθυρο που υπάρχει στο θάλαμο. Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει εκτός από τους γιατρούς κι τους νοσηλευτές που έχουν βάρδια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0h4241eur95)
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4) μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή. Την Τρίτη (9/04) βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταφερόταν ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν έγινε δεκτός και επέτρεψε στο νοσοκομείο. Ο 39χρονος θέλει να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να μπορέσει να τον επισκεφθεί η μητέρα του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Open, που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως στο νοσοκομείο της φυλακής θα επιχειρούσε ξανά να αυτοκτονήσει, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε και ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Παρ'όλα αυτά όλα δείχνουν όχι μόνο πως δεν θα μεταφερθεί στην απομόνωση, αλλά και πως θα συμβιώνει με περισσότερους συγκρατούμενους για να φρουρείται περισσότερο.