Πληθαίνουν οι καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης γυναικών. Μάλιστα, νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την ιστορία που εξομολογήθηκε η πλέον 28χρονη Σοφία στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα». H κοπέλα καταγγέλλει, ακόμη, πως ενώ ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε .

Ήταν 20 χρονών όταν η ίδια είχε μια κακοποιητική σχέση, όπως ανέφερε, ενώ σημείωσε: «Απειλούσε ότι θα με κάψει, θεώρησα ότι είχε πιεί λίγο παραπάνω και λέω εντάξει δεν καταλαβαίνει μάλλον τι λέει», ενώ εξομολογείται ένα απίστευτο περιστατικό κατά το οποίο η Αστυνομία δεν είχε τη συμπεριφορά που θα έπρεπε απέναντι της.

«Στα γενέθλια μιας φίλης μου, ήμασταν στο Πανόραμα και κατεβαίναμε τον δρόμο για να πάμε σε ένα κέντρο να διασκεδάσουμε και του είχαμε πει φυσικά να έρθει και ο ίδιος. Αυτός μας ακολούθησε, μας βρήκε στον δρόμο και εκεί στις στροφές του Πανοράματος που είναι και λίγο επικίνδυνα, άρχισε να μας χτυπάει από πίσω με το αυτοκίνητο. Η φίλη μου είχε φρικάρει, έπαιρνε τηλέφωνο τη μαμά της και έκλαιγε, εγώ ευτυχώς σκέφτηκα πολύ γρήγορα, είχα αποθηκευμένο το τηλέφωνο της Αστυνομίας της περιοχής μου και πήρα επί τόπου», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία για το τρομακτικό αυτό περιστατικό που βίωσε.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στη Γλυφάδα: Η γυναίκα που έσωσε την 20χρονη περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό - "Μη δω αστυνομικό, θα σε σκοτώσω με το όπλο"

Στη συνέχεια, η ίδια συνεννοήθηκε με την Αστυνομία να περάσει έξω από το Α.Τ., να κορνάρει και εκείνοι να βγουν έξω. «Όταν τα κορίτσια έφτασαν και κόρναρα, οι αστυνομικοί… ήταν άφαντοι. Εμφανίστηκαν μετά από λίγη ώρα, προσπάθησαν να τον βρουν όμως ο ίδιος είχε φύγει από το σημείο αρκετή ώρα πριν» είπε η νεαρή.

«Ούτε τον πρόλαβαν, ούτε τον βρήκαν, ούτε τίποτα. Δεν το πήραν στα σοβαρά», τόνισε η 28χρονη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0kmy7lveo55)

Νέα καταγγελία θύματος κακοποίησης - Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η κοπέλα

Επίσης, η Σοφία περιέγραψε, μιλώντας στο STAR, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε πριν τον χωρισμό τους στο σπίτι του. Την χτύπησε άγρια και παρόλο που ζήτησε βοήθεια δεν βρέθηκε ούτε ένα άτομο για να την βγάλει από το μαρτύριο.

«Μου κλείνει το στόμα, με ρίχνει κάτω, με αρπάζει από τα μαλλιά και από το μπουφάν και με σέρνει σαν το σακί με τις πατάτες μέσα στο σπίτι. Ξανάρχισε να με χτυπάει. Παρατήρησα μέσα στο μπάνιο αν έχει φωταγωγώ για να πηδήξω και να σωθώ, μην με σκοτώσει. Βλέπει πως το σπίτι ήταν μέσα στο χαμό, με κοιτάει και μου λέει ''Εδώ που φτάσαμε δεν γίνεται, πρέπει να σε σκοτώσω''» και αφού η ίδια τον ηρέμησε, σύμφωνα με όσα είπε, της είπε: «Τράβα στο μπάνιο και πλύσου, πως είσαι έτσι;».

Τέλος, η κοπέλα ανέφερε πως όταν είχε πάψει να επικοινωνεί μαζί του, εκείνος της έκαψε το αυτοκίνητο.