«Θερμοκήπιο» καλλιέργειας χασισόδεντρων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του είχε φτιάξει ένα ανήλικος, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με τη συνδρομή του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, πρόκειται για έναν 17χρονο και τον 54χρονο πατέρα του. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην οικία τους από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 70 εκατοστών.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους. Επίσης, στη κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Ο 17χρονος συνελήφθη χθες το πρωί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 54χρονου πατέρα του. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ο 17χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.