Διχασμένη είναι η κοινωνία του Χρωμίου Κοζάνης, μετά τις καταγγελίες μιας οικογένειας, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει δεχτεί αλλεπάλληλες επιθέσεις από συγχωριανούς της και έχει καταφύγει στην Αστυνομία, η οποία, όπως υποστηρίζει, αδιαφορεί.

*Διαβάστε εδώ: Σοκ στο Μενίδι: 40χρονη γυναίκα νεκρή στη μέση του δρόμου - Την μαχαίρωσαν στην κοιλιά

Ωστόσο, η άλλη πλευρά ισχυρίζεται ότι τίποτα από αυτά δε συμβαίνει, κατηγορώντας την οικογένεια για δικομανία.

Η ηλικιωμένη, όπως η ίδια υποστηρίζει, έτυχε απαξιωτικής συμπεριφοράς από τις Αρχές, όταν κατήγγειλε επίθεση από τους συγχωριανούς της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ζήτησε βοήθεια από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, καταγγέλλοντας αλλεπάλληλες κλοπές στα χωράφια της, ωστόσο οι αστυνομικοί τής είπαν να πάει στο λογιστήριο χωρίς να την ακούσουν ή να της δώσουν οποιαδήποτε οδηγία.

Η ίδια, έχει καταγγείλει ότι έχει δεχτεί επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, μέχρι και πυροβολισμούς, κάτι που, όπως λέει, επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο της περιοχής, στο οποίο έχει καταφύγει μετά από ξυλοδαρμό.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που με διώχνουν. Ήρθε ένας αστυνομικός και μου ‘κούνησε το δάχτυλο’ και μου είπε ‘άλλη φορά δε θα ενοχλήσεις την Αστυνομία’», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.


«Δεν ισχύει - Έχουν κάνει μηνύσεις σε όλο το χωριό»

Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι του χωριού υποστηρίζουν ότι τίποτα από όσα έχουν καταγγελθεί δεν ισχύουν.

«Περνάμε πολλά από αυτούς τους ανθρώπους ως χωριό. Έχουμε καθημερινή ενόχληση από αυτούς. Δεν τους ενόχλησε ποτέ κανείς από το χωριό, είναι όλα ψέματα. Δεν μπορεί να φταίει όλο το χωριό. Από ό,τι ξέρω έχουν κάνει σε όλο το χωριό μηνύσεις», λένε οι κάτοικοι.

«Άμα είναι ψέματα οι φωτογραφίες και έχει ξεκινήσει έρευνα από τον Άρειο Πάγο, θα το δούμε», υποστηρίζει με τη σειρά της η οικογένεια.