Πυρά κατά των ΗΠΑ, τις οποίες κατηγόρησαν ότι ευθύνονται για τη διακοπή της σύνδεσής της με το Ίντερνετ στις αρχές της εβδομάδας, εξαπέλυσε η Βόρεια Κορέα, ενώ χαρακτήρισε «πίθηκο» τον Μπαράκ Ομπάμα, επειδή ενθάρρυνε τις κινηματογραφικές αίθουσες να προβάλουν την ταινία «The Interview».

«Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι πάντα απρόσεκτος στα λόγια και τις πράξεις όπως ένας πίθηκος μέσα σε ένα τροπικό δάσος», ανέφερε η Εθνική Επιτροπή Αμυνας της Βόρειας Κορέας κατηγορώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι ώθησε τις κινηματογραφικές αίθουσες να προβάλουν την ταινία ανήμερα τα Χριστούγεννα. «Ο Ομπάμα θα ήταν καλύτερα να ωθούσε τον εαυτό του να καθαρίσει όλες τις φαύλες δραστηριότητες που οι ΗΠΑ έχουν διαπράξει εξαιτίας της εχθρικής πολιτικής τους απέναντι (στη Βόρεια Κορέα), εάν ο ίδιος επιθυμεί ειρήνη στο αμερικανικό έδαφος», πρόσθεσε.

«Εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να είναι αλαζονικές, δεσποτικές και να χρησιμοποιούν γκανγκστερικές πρακτικές παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις (της Βόρειας Κορέας), θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι αποτυχημένες πολιτικές τους ενέργειες θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε θανατηφόρα πλήγματα», δήλωσε εκπρόσωπος της Πιονγκγιάνγκ, σύμφωνα με το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες φωτογραφίες από τον λόφο Καστά

Αμερικανή δημοσιογράφος γράφει υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών

Φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στο Πάνθεον

Κυκλοφόρησαν "κρυφές" ζωντανές ηχογραφήσεις του Δημήτρη Μητροπάνου

Βόσκουν πρόβατα στο μνημείο του Ζαλόγγου της Πρέβεζας (ΦΩΤΟ)!

Οι ηθοποιοί που "έφυγαν" πριν βγει η τελευταία τους ταινία

Απαγορεύτηκαν οι δημοσιεύσεις αρχαιολόγων στα social media

Μεγάλο bazaar βιβλίων στον Πειραιά από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ