Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 72χρονη που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα στο εξοχικό της
Τι συνέβη
Η καγκελόπορτα που καταπλάκωσε την 72χρονη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξεκόλλησε ξαφνικά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 72χρονη γυναίκα στο Αγγελοχώρι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης (29/4) όταν την καταπλάκωσε η σιδερένια καγκελόπορτα στο εξοχικό της.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (29/04), γύρω στις 18.30, και έγινε αντιληπτό από γείτονες της ηλικιωμένης που κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η καγκελόπορτα ξεκόλλησε ξαφνικά και καταπλάκωσε την άτυχη γυναίκα. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά, κατά πληροφορίες, ο θάνατος της 72χρονης ήταν ακαριαίος. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε πρόβλημα στη στήριξη της πόρτας ή άλλος επιβαρυντικός παράγοντας.
Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (29/04), γύρω στις 18.30, και έγινε αντιληπτό από γείτονες της ηλικιωμένης που κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η καγκελόπορτα ξεκόλλησε ξαφνικά και καταπλάκωσε την άτυχη γυναίκα. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά, κατά πληροφορίες, ο θάνατος της 72χρονης ήταν ακαριαίος. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατό της.Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε πρόβλημα στη στήριξη της πόρτας ή άλλος επιβαρυντικός παράγοντας.