Την οργισμένη αντίδραση χιλιάδων Βορειοηπειρωτών και βεβαίως όλων των Χειμαρριωτών συγκεντρώνει από χθες το βράδυ (3/5) ο δημοφιλής καλλιτέχνης Χρήστος Μάστορας ο οποίος επέλεξε να τραγουδήσει σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή!!! Μπορεί ο τραγουδιστής να λέει ότι δεν γνώριζε για την παρουσία Ράμα και των υποψηφίων του, ωστόσο ο Αλβανός πρωθυπουργός ήταν εκείνος που χαιρέτισε την έναρξη της εκδήλωσης και ακολούθησε το πρόγραμμα με τις "Μέλισσες".


Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις για την απόφασή του να τραγουδήσει σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα 

Όπως αναφέρει ο Θοδωρής Γκούμας σε προηγούμενη ανάρτηση του στο himara.gr, η φιέστα χρηματοδοτήθηκε με 100.000 ευρώ από τον δήμο Χειμάρρας, δηλαδή από τον δήμαρχο Βαγγέλη Τάβο, ο οποίος εξελέγη με βαριές καταγγελίες καλπονοθείας τον Αύγουστο του 2024 κι ενώ ο Φρέντης Μπελέρης παρέμενε στη φυλακή. Απογοητευμένοι οι Βορειοηπειρώτες από τη στάση του συμπατριώτη τους, σχολιάζουν ότι δεν έπρεπε καθ' οιονδήποτε τρόπο να στηρίξει τον Ράμα, που παρενέβη ευθέως στη μειονότητα τον Μάιο του 2023, συλλαμβάνοντας χωρίς κατηγορίες στην ουσία, τον Μπελέρη, ο οποίος δύο ημέρες αργότερα κατάφερε μέσα από τα κρατητήρια να εκλεγεί δήμαρχος και κατόπιν να τιμωρηθεί περνώντας 17 μήνες στις φυλακές της Αυλώνας και του Φιέρι έως ότου ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Την απογοήτευση του για τα χθεσινά εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ. Οι εκλογές στη γείτονα θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή 11 Μαϊου και ο Ράμα, που διεκδικεί την επανεκλογή του μεθοδεύει επί σειρά ετών την αρπαγή των παράκτιων περιουσιών της δυτικής Αλβανίας


Ακολουθούν φωτογραφίες από το βράδυ του Σαββάτου (3/5), όπου ο Ράμα άνοιξε την εκδήλωση και ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε:

mastoras-rama-xeimarra1

mastoras-rama-xeimarra3
mastoras-rama-xeimarra2