Κολωνάκι: "Αν δεν ήταν το δέντρο θα είχαμε θανάτους - Χαλάνε 200 ευρώ για να φάνε και δεν πληρώσουν 5-10 ευρώ σε πάρκινγκ"
Όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας
"Καταστηματάρχες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες δίνουν τα αυτοκίνητα σε διάφορους που μπορεί να μην έχουν και δίπλωμα οδήγησης" είπε αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό στο Κολωνάκι

Για την παραλίγο τραγωδία που σημειώθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Κολωνακίου όταν ΙΧ 3 τόνων έπεσε πάνω σε παρέα που καθόταν στον εξωτερικό χώρο, μίλησε αυτόπτης μάρτυρας στο ΕΡΤNews. Ειδικότερα, από το μπαλκόνι του σπιτιού του ο κύριος Θανάσης έγινε αυτόπτης μάρτυρας της εισβολής του οχήματος των 3 τόνων σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του Κολωνακίου. Διαβάστε: Κολωνάκι: Πώς έγινε το ατύχημα με το τζιπ που έπεσε πάνω σε πελάτες εστιατορίου, τα λάθη του παρκαδόρου - "Σύρθηκα αιμόφυρτη", σοκαριστική μαρτυρία γυναίκας
Άκουσα το μπαμ όταν έπεσε το αυτοκίνητο πάνω στο δέντρο και μετά στα τραπεζοκαθίσματα. Πραγματικά αν δεν υπήρχε το δέντρο, θα είχαμε πάρα πολύ μεγαλύτερη ζημιά και ίσως και θανάτους γιατί μπήκε με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο λόγω κατηφόρας στο μαγαζί, είπε. Ο κάτοικος Κολωνακίου επισημαίνει ότι «οι καταστηματάρχες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους δίνουν τα αυτοκίνητα σε διάφορους, εντός εισαγωγικών παρκαδόρους» που είναι υπάλληλοι μαγαζιών, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν και δίπλωμα οδήγησης».
Κολωνάκι: «Το μαγαζί είχε άδεια τραπεζοκαθισμάτων - Δεν πάνε να πληρώσουν 5-10 ευρώ σε ένα πάρκινγκ»
Όταν γυρνάω το βράδυ αργά στο σπίτι, είναι παντού παρκαρισμένα αυτοκίνητα παράνομα από πελάτες μαγαζιών. Δεν είναι καινούργιο, δεν είναι πρόβλημα της σημερινής δημοτικής Αστυνομίας, είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το συγκεκριμένο μαγαζί που δέχτηκε την πρόσκρουση της Mercedes είχε άδεια τραπεζοκαθισμάτων.