Βόλος: Οι πρώτες μαρτυρίες για τον 86χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του με δίκαννο και αυτοκτόνησε - "Ήταν παράξενος και επιθετικός απέναντί της"
Τα πρώτα στοιχεία
Νέες πληροφορίες για την τραγωδία στον Βόλο, όπου εντοπίστηκαν νεκροί ένας 86χρονος και η 85χρονη σύζυγός του

Τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν σήμερα (17/7), καθώς ένας 86χρονος πυροβόλησε με δίκαννο και σκότωσε την 85χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος ζωή του. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων εντοπίστηκαν την Πέμπτη σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Γκλαβάνη. Είχαν προηγηθεί διαμαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gegonota.news, ο δράστης ήταν συνταξιούχος και ζούσε με το θύμα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.
Διαβάστε: Σοκ στον Βόλο: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε - Το νεκρό ζευγάρι εντοπίστηκε από ενοίκους λόγω δυσοσμίας
Φίλος του ζευγαριού είπε στο ίδιο Μέσο ότι ο 86χρονος «ήταν παράξενος άνθρωπος και επιθετικός απέναντι στη σύζυγό του». Όσο για το παρελθόν των δύο ηλικιωμένων, ο θύτης ήταν 10 χρόνια μετανάστης στη Γερμανία και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε στο ΠΕΒ. Η γυναίκα διατηρούσε τα προηγούμενα χρόνια ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια στον Βόλο.
Στο gegonota.news αναφέρεται ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το φονικό και η αυτοκτονία έγιναν το βράδυ της Τρίτης ή το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι την Τρίτη ο δράστης είχε μιλήσει με τον κλειδαρά που διατηρεί κατάστημα στο ισόγειο της πολυκατοικίας.
Ο 86χρονος και η 85χρονη σύζυγός του κείτονταν νεκροί στα δωμάτιά τους, στο κρεβάτι και στο πάτωμα. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, που λαμβάνει πλέον καταθέσεις για την υπόθεση. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ακουγόταν φασαρία από το διαμέρισμα.
Διαβάστε: Σοκ στον Βόλο: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε - Το νεκρό ζευγάρι εντοπίστηκε από ενοίκους λόγω δυσοσμίας
Φίλος του ζευγαριού είπε στο ίδιο Μέσο ότι ο 86χρονος «ήταν παράξενος άνθρωπος και επιθετικός απέναντι στη σύζυγό του». Όσο για το παρελθόν των δύο ηλικιωμένων, ο θύτης ήταν 10 χρόνια μετανάστης στη Γερμανία και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε στο ΠΕΒ. Η γυναίκα διατηρούσε τα προηγούμενα χρόνια ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια στον Βόλο.
"Είχε σπάσει το πόδι της"
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον φίλο του ζευγαριού, η 85χρονη είχε σπάσει το πόδι της πριν από έναν μήνα και το είχε στον γύψο. Όταν τους ρώτησε πώς έσπασε το πόδι της, του απάντησαν ότι πιάστηκε σε κλαδιά στον δρόμο. «Δεν ήξερα πως είχε όπλο στο σπίτι. Αλλά τον είχαν κλέψει στο κτήμα στα Καλά Νερά και έλεγε “άμα τους βρω, θα τους καθαρίσω”», πρόσθεσε ο ίδιος άνθρωπος.Στο gegonota.news αναφέρεται ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το φονικό και η αυτοκτονία έγιναν το βράδυ της Τρίτης ή το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι την Τρίτη ο δράστης είχε μιλήσει με τον κλειδαρά που διατηρεί κατάστημα στο ισόγειο της πολυκατοικίας.
Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη
Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ήταν ο άνθρωπος που αντίκρισε πρώτος νεκρούς τους δυο ηλικιωμένους στην οδό Γκλαβάνη. Ο ίδιος είπε στο gegonota.news πως ειδοποιήθηκε από ενοίκους της πολυκατοικίας για την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα και πήγε να δει τι συμβαίνει. Χτύπησε επανειλημμένα το κουδούνι και όταν δεν απάντησε κανείς, μπήκε στο διαμέρισμα χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του.Ο 86χρονος και η 85χρονη σύζυγός του κείτονταν νεκροί στα δωμάτιά τους, στο κρεβάτι και στο πάτωμα. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, που λαμβάνει πλέον καταθέσεις για την υπόθεση. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ακουγόταν φασαρία από το διαμέρισμα.