Hellenic Train: Με λεωφορεία στον τελικό προορισμό τους οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας που σταμάτησε λόγω πυρκαγιάς στην περιοχή της Παναχαϊκής (Βίντεο)
Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 11304
Στις 08:48, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Διαχειριστή Υποδομής, η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε και αναμένεται να ομαλοποιηθεί σταδιακά

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τρίτης 2/09 στην περιοχή της Παναχαϊκής, με αποτέλεσμα κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή να ανασταλεί στις 8:12 η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Μποζαΐτικα-Άγιος Ανδρέας, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ο.Σ.Ε.
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Επιβάτης προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στον αερολιμένα "Μακεδονία", γιατί γρονθοκόπησε συνεπιβάτη του
Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 11304 (Ρίο-Άγιος Ανδρέας), η οποία ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Μποζαΐτικα, προωθούνται στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία της Hellenic Train.
Στις 08:48, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Διαχειριστή Υποδομής, η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε και αναμένεται να ομαλοποιηθεί σταδιακά.
Η Hellenic Train και το προσωπικό της βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των επιβατών.
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τρίτης 2/09 σε καλαμιές δίπλα στη στάση του Προαστιακού στην πλατεία της Αγυιάς, επί της οδού Διαγόρα στην Πάτρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την άμεση κατάσβεση, προκειμένου να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε παρακείμενες κατοικίες και καταστήματα.
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Επιβάτης προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στον αερολιμένα "Μακεδονία", γιατί γρονθοκόπησε συνεπιβάτη του
Με λεωφορεία της Hellenic Train στον προορισμό τους οι επιβάτες
Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 11304 (Ρίο-Άγιος Ανδρέας), η οποία ακινητοποιήθηκε στον σταθμό Μποζαΐτικα, προωθούνται στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία της Hellenic Train.Στις 08:48, κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Διαχειριστή Υποδομής, η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε και αναμένεται να ομαλοποιηθεί σταδιακά.
Η Hellenic Train και το προσωπικό της βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των επιβατών.
Φωτιά στην Πάτρα
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τρίτης 2/09 σε καλαμιές δίπλα στη στάση του Προαστιακού στην πλατεία της Αγυιάς, επί της οδού Διαγόρα στην Πάτρα.Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την άμεση κατάσβεση, προκειμένου να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε παρακείμενες κατοικίες και καταστήματα.