Πυροβολισμοί στη Δροσιά: Αναζητούνται η Ρουμάνα πρώην του 38χρονου και ο σύντροφός της μετά την αιματηρή επίθεση (Βίντεο)
Η αιματηρή ενέδρα που συγκλονίζει
Ο 38χρονος κατονόμασε τον σύντροφο της πρώην του, ενώ η ίδια και ο φερόμενος δράστης παραμένουν άφαντοι

Σοκ έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο, στην Δροσιά, με θύμα έναν 38χρονο άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που περπατούσε. Το συμβάν εκτυλίχθηκε γύρω στις 6:30 το πρωί, όταν άγνωστος τον πλησίασε, έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά σε ώμο, πόδι και χέρι.
Διαβάστε: Πυροβολισμοί στη Δροσιά: Βρήκαμε έναν άνθρωπο μέσα στους θάμνους, φώναζε ''βοήθεια, με πυροβόλησαν" - Σοκάρουν οι μαρτυρίες (Εικόνες & Βίντεο)
Ο δράστης εξαφανίστηκε αμέσως μετά την επίθεση, με τις Αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες από πιστόλι των 9 χιλιοστών, ενώ το θύμα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και νοσηλεύεται.
Πυροβολισμοί στη Δροσιά: Ύποπτοι η πρώην και ο νυν της
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το επικρατέστερο σενάριο είναι πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο σύντροφος της πρώην του 38χρονου, μια γυναίκα από τη Ρουμανία. Η ίδια, μάλιστα, αγνοείται και εκτιμάται ότι μπορεί να κρύβεται μαζί με τον φερόμενο ως δράστη.
Το θύμα, παρότι δεν έχει ακόμη καταθέσει επίσημα λόγω της κατάστασής του, φέρεται να υπέδειξε τον άνδρα που άνοιξε πυρ εναντίον του.
Πυροβολισμοί στη Δροσιά: Διαμάχες και αλληλομηνύσεις στο παρελθόν
Η υπόθεση φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες. Η μητέρα του θύματος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχαν σημειωθεί έντονες προστριβές μεταξύ του γιου της και του ζευγαριού. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 38χρονος βρισκόταν σε διαμάχη με την πρώην του για την επιμέλεια του παιδιού τους, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν αλληλομηνυθεί.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού, καθώς οι δύο τους παραμένουν άφαντοι μετά το αιματηρό περιστατικό.