Πρόεδρος αγροτών Βοιωτίας στα Παραπολιτικά 90,1 για το επεισόδιο με τον Τσιάρα: "Θέλαμε να κάνουμε μια συνάντηση με τον υπουργό και βρεθήκαμε μπροστά στα ΜΑΤ"
Όσα δηλώνει ο Γιάννης Βάγγος
"Μας σπρώχνανε με τις ασπίδες, ανοίγανε κάτι βάνες, κάτι πιπέρια κάποιοι συνάδελφοι πήγαν στο νοσοκομείο με προβλήματα άσθματος" υποστήριξε ο πρόεδρος των Αγροτών Λιβαδειάς - Τι είπε για Τσιάρα

«Μας ρίξανε χημικά, μας χτυπήσανε με τα γκλοπ στην πλάτη και μην φανταστείτε οι αγρότες να ήμασταν 50 άτομα και οι αστυνομικοί 300. Μας σπρώχνανε με τις ασπίδες, ανοίγανε κάτι βάνες, κάτι πιπέρια κάποιοι συνάδελφοι πήγαν στο νοσοκομείο με προβλήματα άσθματος» πρόσθεσε ο κ.Βάγγος.
Γιάννης Βάγγος: Όσα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 για τα επεισόδια στη Λιβαδειά
Γ.ΒΑΓΓΟΣ: Είχαμε μια ειρηνική διαδήλωση να κάνουμε για τις πληρωμές που δεν έχει γίνει τίποτα από το ’24. Θέλαμε να κάνουμε μια συνάντηση με τον υπουργό και στον δρόμο μέχρι τη συνάντηση βρεθήκαμε μπροστά στα ΜΑΤ. Μας ρίξανε χημικά, μας χτυπήσανε με τα γκλοπ στην πλάτη και μην φανταστείτε οι αγρότες να ήμασταν 50 άτομα και οι αστυνομικοί 300. Μας σπρώχνανε με τις ασπίδες, ανοίγανε κάτι βάνες, κάτι πιπέρια κάποιοι συνάδελφοι πήγαν στο νοσοκομείο με προβλήματα άσθματος.
Γ.ΒΑΓΓΟΣ: Εκτός από τις επιδοτήσεις υπάρχει και το θέμα της ευλογιάς που πέρα από τους κτηνοτρόφους, που είναι καταστροφικό για τους ανθρώπους αυτούς, εμείς πουλάμε ζωοτροφές, ξέρετε τι είναι να μην πουλάμε τίποτα γιατί δεν υπάρχει ζώο για ζώο και να μην κάνει τίποτα η κυβέρνηση από πλευράς εμβολιασμού ώστε να το προλάβει; Ήρθανε εννιά υπουργοί και το πρόβλημα της Βοιωτίας ήταν το πάρκο των Οινοφύτων. Φάγανε τρεισήμισι ώρες να λένε για το πάρκο των Οινοφύτων και όλη η Βοιωτία έχει βουλιάξει στην αφραγκία!
Γ.ΒΑΓΓΟΣ: Δεν πιστεύω ότι μπορούν να δώσουν λύση αυτοί οι άνθρωποι. Είχαμε πάει τον Μάιο μας είπαν ότι θα μας πληρώσουν 30 Ιουνίου. Πήγαμε τον Ιούλιο μας είπαν ότι θα μας πληρώσει τον 15Αυγουστο, τώρα μας λένε ότι αυτά τα χρήματα που ήταν να τα πάρετε εσείς πρέπει να τα πληρώσουμε για πρόστιμο γιατί δεν σας πληρώσαμε.