Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65), από τον Α/Κ Προαστίου (97,4 χλμ.) έως τον Α/Κ Τρικάλων (111,4 χλμ.), για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατόπιν σχετικής απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Διαβάστε: Αγρότες: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Άνοιξε το τελωνείο Ευζώνων, αποκλεισμένη η Εθνική στα Μάλγαρα (Εικόνες & Βίντεο)


Oι εναλλακτικές διαδρομές λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Ε-65

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυμθίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω εναλλακτικών διαδρομών, ως εξής:
  • Η είσοδος των οχημάτων που κατευθύνονται προς τον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 δεν θα γίνεται από τους Α/Κ Καρδίτσας, Α/Κ Προαστίου και Η/Κ Λόγγου, αλλά θα εξυπηρετείται από τους Α/Κ Σοφάδων (72,3 χλμ.) και Α/Κ Τρικάλων (111,4 χλμ.).
  • Η έξοδος των οχημάτων που κινούνται στον Αυτοκινητόδρομο και επρόκειτο να εξέλθουν από τον Α/Κ Καρδίτσας, θα πραγματοποιείται από τις προηγούμενες ή επόμενες εξόδους του Ε-65, δηλαδή τους Α/Κ Σοφάδων (72,3 χλμ.) και Τρικάλων (111,4 χλμ.).

Υπενθυμίζεται ότι παραμένουν σε ισχύ οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
  • στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65) από 72,3 χλμ. (Α/Κ Σοφάδων) έως 97,3 χλμ. (Α/Κ Προαστίου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • στις εισόδους και εξόδους, και προς τις δύο κατευθύνσεις, του Α/Κ Καρδίτσας του Ε-65, καθώς και από το Δέλτα Παλαμά έως το 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Γοργοβιτών – Δέλτα Παλαμά.