Χάος στον Έβρο: 300 νταλίκες εγκλωβισμένες στο δρόμο - Πιέσεις για άμεση λύση
Απίστευτες εικόνες στον Έβρο
Εκατοντάδες οδηγοί φορτηγών που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Εγνατία προχώρησαν στο κλείσιμο του δρόμου προς το τελωνείο των Κήπων, δημιουργώντας χάος στην κυκλοφορία
Σοβαρή αναστάτωση προκλήθηκε στην Εγνατία Οδό στον Έβρο, όπου οδηγοί φορτηγών που βρίσκονται ακινητοποιημένοι για πολλές ώρες αποφάσισαν να κλείσουν το ρεύμα κυκλοφορίας προς το τελωνείο των Κήπων, εγκλωβίζοντας και δεκάδες Ι.Χ. Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ως ένδειξη αγανάκτησης για τον πολύωρο αποκλεισμό.
Έβρος: Ένταση στην Εγνατία λόγω του μπλόκου
Οι νταλίκες κατευθύνονταν προς το τελωνείο, όμως η διέλευση είναι αδύνατη εξαιτίας του συνεχιζόμενου μπλόκου που έχουν στήσει οι αγρότες στην περιοχή. Η κατάσταση οδήγησε σε μεγάλη ένταση και σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews, στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία καθώς και αντιπροσωπεία του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να επιχειρηθεί άμεση εκτόνωση και ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.
Ο συνολικός αριθμός των φορτηγών που περιμένουν να εξυπηρετηθούν και να πραγματοποιήσουν έξοδο προς την Τουρκία εκτιμάται ότι φτάνει τα 300 οχήματα, με τους οδηγούς να παραμένουν επί ώρες ακινητοποιημένοι.
En