Λάρισα: Εκδικάζεται η υπόθεση για τα επεισόδια των αγροτών στον Πλατύκαμπο - Στο πλευρό των κατηγορουμένων το μπλόκο της Νίκαιας
Ποιο το κατηγορητήριο
Η υπόθεση είχε αναβληθεί την προηγούμενη φορά, καθώς οι δικηγόροι των κατηγορουμένων αγροτών, Ευαγγελία Λιακούλη και Βασίλης Κόκκαλης, συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Για σήμερα, Δευτέρα (15/12) το πρωί έχει προγραμματιστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας η εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια στο μπλόκο του Πλατυκάμπου με κατηγορούμενους δύο αγρότες. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορητήριο για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της βίας κατά υπαλλήλων από κοινού, για τα επεισόδια μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στο μπλόκο του Πλατυκάμπου στις 30 Νοεμβρίου. Η υπόθεση είχε αναβληθεί την προηγούμενη φορά, καθώς οι δικηγόροι τους, Ευαγγελία Λιακούλη και Βασίλης Κόκκαλης, συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Διαβάστε: Επεισόδια μεταξύ αγροτών και Αστυνομίας στον Πλατύκαμπο: Η στιγμή που εξαγριωμένοι σηκώνουν στα χέρια περιπολικό και σπάνε το παρμπρίζ με γκλίτσα (Βίντεο)
Διαβάστε: Επεισόδια μεταξύ αγροτών και Αστυνομίας στον Πλατύκαμπο: Η στιγμή που εξαγριωμένοι σηκώνουν στα χέρια περιπολικό και σπάνε το παρμπρίζ με γκλίτσα (Βίντεο)
En