Live η κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική - Μποτιλιαρισμένοι οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας
Προβλήματα και στην Αττική Οδό
Κυκλοφοριακό κομφούζιο καταγράφεται στο λεκανοπέδιο της Αττικής το απόγευμα της Τετάρτης (17/12), με μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων
Με ιδιαίτερη υπομονή καλούνται να κινηθούν οι οδηγοί στο λεκανοπέδιο της Αττικής το απόγευμα της Τετάρτης (17/12), καθώς σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες, με την κίνησηνα διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.
Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι η κατάσταση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, όπου επικρατεί έντονο μποτιλιάρισμα. Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και η Λεωφόρος Κηφισίας, με μεγάλες καθυστερήσεις κατά μήκος της. Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί επίσης στη Λεωφόρο Μεσογείων, κυρίως στο τμήμα από την Κατεχάκη έως τον Χολαργό, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη.
Την ίδια στιγμή, με βήμα σημειωτόν κινούνται τα οχήματα σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου, όπως η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, η Βασιλίσσης Κωνσταντίνου, η Σταδίου, η άνοδος της Λεωφόρου Συγγρού, καθώς και η Βασιλίσσης Αμαλίας.
Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα επεκτείνεται και στην Αττική Οδό, όπου καταγράφονται σημαντικές καθυστερήσεις. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 15 έως 20 λεπτά από τη Μεταμόρφωση έως την Πεντέλη.
Προς Ελευσίνα, σημειώνονται καθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών στο τμήμα Πλακεντίας – Κηφισίας, 5 έως 10 λεπτών από Κάντζα έως Μαραθώνος, ενώ αυξημένοι χρόνοι αναμονής 15 έως 20 λεπτών καταγράφονται στις εξόδους προς Λαμία και Πειραιά. Επιπλέον, καθυστερήσεις 20 έως 25 λεπτών παρατηρούνται από τον Χολαργό έως την έξοδο για Καρέα.
Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄από Μεταμόρφωση έως Πεντέλης.
Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα: 5΄-10΄ Πλακεντίας - Κηφισίας, 5΄-10΄ Κάντζα - Μαραθώνος, 15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία, 15΄-20΄στην έξοδο για Πειραιά.